Noutati @ Angajatori de TOP

Anunt important! Angajatori de TOP Bucuresti are loc pe 22 si 23 Octombrie 2015!



Toamna aceasta se numara job-urile…mai devreme! Pentru noi, echipa Angajatori de TOP, este foarte important ca tu sa afli primul toate noutatile legate de cel mai mare targ de cariera asa ca te anuntam ca am schimbat data evenimentului.

Din motive care nu tin de noi, ci de locatia evenimentului, Angajatori de TOP Bucuresti va avea loc
pe 22 si 23 octombrie - joi si vineri - la Sala Palatului. Din pacate, eforturile noastre de a pastra data initiala a evenimentului nu au generat rezultatele la care ne asteptam. Stim ca aceste modificari de ultim moment iti influenteaza programul si vrem sa iti cerem scuze pentru inconvenientele create si sa te asiguram ca facem tot posibilul pentru a le minimiza pe cat de mult posibil.

Astfel, toate TechLab-urile si Conferintele TechTalks programate pentru ziua de Sambata se vor desfasura in aceeasi zi. Locatia va fi, insa, diferita - avem placerea de a te invita la Hotel Athenee Palace Hilton, aflat la doar cateva minute de Ateneul Roman, pe Strada Episcopiei, nr 1-3.

SkillShop-urile programate pentru ziua de sambata, vor avea loc joi si vineri, la Sala Palatului.


Care este programul targului de cariera Angajatori de TOP?

Angajatori de TOP Bucuresti se va desfasura astfel:

Joi (22 octombrie 2015)
Locatie: Sala Palatului
Interval Orar: 10:00 - 17:00
Standuri: Da
Workshop-uri: Da, SkillShop-urile programate initial pentru ziua de Sambata

Vineri (23 octombrie 2015)
Locatie: Sala Palatului
Interval Orar: 10:00 - 19:00
Standuri: Da
Workshop-uri: Da, cele programate pentru ziua de Vineri;
 

Unde gasesc standurile companiilor participante?

Standurile celor 100 de companii multinationale vor fi amplasate la Sala Palatului, asa cum te-am obisnuit, in zilele de joi si vineri (22 si 23 octombrie). Poti discuta cu reprezentantii companiilor, care te asteapta sa iti scanezi CV-ul Barcode, sa afli toate detaliile despre mediul de lucru, oportunitatile de cariera oferite si proiectele special gandite pentru candidati si angajati.
 

Cum procedez daca m-am inscris la unul dintre workshopurile companiilor participante la targ?

Daca ai ales sa investesti in dezvoltarea ta profesionala prin participarea la unul dintre workshop-urile programate pentru ziua de vineri (23 octombrie 2015) - programul va ramane neschimbat. Toate conferintele, skillshop-urile si techlab-urile programate se vor desfasura la Sala Palatului, in salile A, B sau C, iar orarul il poti consulta aici.

Daca te-ai inscris la unul dintre SkillShop-urile programate pentru ziua de sambata (24 octombrie 2015), te asteptam joi si vineri, la Sala Palatului. Toate detaliile legate de sali si intervalul orar vor fi comunicate telefonic catre toti participantii inscrisi la aceste SkillShop-uri.
 

Cum procedez daca m-am inscris la Evenimentul Conferintele TechTalks?

Daca te-ai inscris la Evenimentul Conferintele TechTalks programate pentru ziua de sambata (24 octombrie 2015), atunci te asteptam in aceeasi zi – Sambata (24.10.2015) la Hotel Athenee Palace Hilton, aflat pe Strada Episcopiei 1-3, Bucuresti. Poti afla toate noutatile din domeniul tehnic si ai sansa sa inovezi alaturi de companii precum Ericsson Telecommunications Romania, Stefanini Romania, 1&1 Internet Development, Bitdefender, Accenture, Intel Software Development sau IBM Romania. Vezi aici agenda evenimentului TechTalks »
 

Cum se va desfasura concursul pentru un iPhone 6 pentru descarcarea CV-ului Barcode?

Pentru ca am modficat data evenimentului din Bucuresti, am decis sa prelungim deadline-ul de inscriere la concursul lansat toamna aceasta in semn de multumire ca esti alaturi de noi. Poti intra in tragerea la sorti pentru un iPhone 6, 16GB daca iti descarci CV-ul Barcode pana pe data de 21 octombrie si il scanezi la cel putin o companie la Angajatori de TOP Bucuresti.

Aminteste-ti sa iti actualizezi datele din CV si foloseste-l pentru a intra in bazele de date ale companiilor preferate si pentru a discuta punctual despre abilitatile, competentele si experienta ta de lucru chiar la standul angajatorilor, fara a printa mai multe exemplare.

Profita de cel mai mare targ de cariera din toamna aceasta si gaseste-ti job-ul visat! Cele 4000 de job-uri in companii multinationale te asteapta la Sala Palatului, pe 22 si 23 octombrie.

Iti multumim pentru intelegere si asteptam intrebarile tale pe pagina de Facebook Angajatori de TOP sau la adresa de email targ@hipo.ro

Ne vedem la eveniment!
Cristina Caratas,
Project Manager Angajatori de TOP Bucuresti.

 

LinkedIn