Noutati @ Angajatori de TOP

Regulament concurs Facebook Career Race - Angajatori de TOP Timisoara


Organizator: Catalyst Solutions SRL, Strada Pitar Mos, Nr 6, Etaj 2, Sector 1, Bucuresti, Romania www.catalyst.ro

Acest regulament se adreseaza si este valabil pentru fiecare persoana care se inregistreaza conform acestui regulament si dobandeste calitatea de Participant.

Inregistrarea si participarea dumneavoastra la aceasta campanie de promovare inseamna si acordul implicit cu regulile de participare prezentate aici.

 

1. Participarea

- La aceasta campanie de promovare pot participa numai persoane de nationalitate romana cu varsta de peste 18 ani, care au domiciliul in judetul Timis;

- Orice castigator al competitiei Career Race, in oricare dintre editiile din luna martie sau octombrie 2019 va avea dreptul de a participa la urmatoarea competitie Career Race dupa perioada de 12 luni de la data in care a castigat unul din premiile oferite de companiile partenere. Regula se aplica si pentru rudele castigatorului. 

- Angajatii Catalyst Solutions SRL si rudele acestora nu au dreptul de participare la aceasta 
campanie de promovare.

 

2. Perioada de desfasurare

- Perioada de desfasurare a campaniei de promovare este 1 septembrie 2019 -  19 octombrie 2019.
 

3. Inregistrarea si participarea

- Inregistrarea la aceasta campanie de promovare se poate face doar prin intermediul paginii de Facebook Angajatori de TOP;

-Candidatii care vor sa participe la concurs vor trebui sa raspunda corect la intrebarea/ intrebarile adresate in cadrul competitiei Career Race, competitie valabila in cadrul targului Angajatori de TOP Timisoara (18 - 19 octombrie 2019);

-Fiecare participant se poate inscrie cu un singur cont de Facebook in aceasta campanie. In cazul in care un participant isi creaza mai multe conturi, acest fapt va duce la anularea participarii persoanei la aceasta competitie;

-Utilizarea unui profil de facebook care nu este real sau nu apartine persoanei inregistrare, duce la anularea participarii persoanei la aceasta campanie de promovare.

 

4.Conditii de participare

-Domiciliul stabil al participantilor mentionat in CI/BI, interesati de competitia Career Race,  trebuie sa fie doar judetul Timis.

-Pentru a putea intra in aceasta campanie de promovare, orice participant trebuie sa foloseasca un profil de Facebook real/valid;

-Pasul doi este acela de a raspunde corect la intrebare/intrebarile adresate de companiile participante la aceasta competitie, pe pagina de Facebook Angajatori de TOP sau pe event-ul Angajatori de TOP Timisoara, evenimente care vor avea loc in luna octombrie 2019;

-Trimiterea datelor de contact al castigatorului printr-un mesaj privat (nume, prenume, mail si telefon pe pagina de Facebook Angajatori de TOP) 
 

5.Desemnarea castigatorului

-Prima persoana care va oferi raspunsul corect si complet intr-un comentariu la intrebarea/intrebarile din cadrul unei postari Career Race, va fi desemnata castigator; *exceptie fac concursurile organizate de Hipo, unde catigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti folsind random.org.

- Organizatorul Angajatori de TOP va mentionata printr-un comentariu la postarea respectiva numele castigatorului, urmand ca dupa aceasta etapa organizatorul sa primeasca din partea castigatorului datele lui de contact (nume, prenume, mail si telefon);

-Va fi considerat castigator persoana care indplineste toate conditiile de participare mentionate la punctul 4.
 

6.Acordarea premiilor

-Premiul acordat castigatorului consta in premiul mentionat in fiecare postare din cadrul Career Race sau va fi un premiu surpriza.

-Premiul nu este transferabil si inlocuibil;

-Nu se ofera contravaloarea premiului in locul acestuia;

-Castigatorul poate sa-si ridice premiul doar in una din cele doua zile ale evenimentului fizic Angajatori de TOP Timisoara: 18 - 19 octombrie 2019, de la Centrul Regional de Afaceri Timisoara.

-Persoana castigatoare se va prezenta la standul companiei care a lansat intebarea/intrebarile pentru Career Race.

 

7. Notificarea, verificarea si validarea castigatorului

-Castigatorul va fi validat in urma verificarii datelor transmise pe Messenger organizatorului (pagina de Facebook: Angajatori de TOP);

-Castigatorul va fi anuntat printr-un comentariu la fiecare postare facuta pentru Career Race;

-Pentru a putea intra in posesia premiului, castigatorul se va prezenta cu buletinul de identitate la standul companiei care a lansat intrebarea/intrebarile din cadrul Career Race (pe 18 sau 19 octombrie 2019, la Centrul Regional de Afaceri Timisoara). In cazul neprezentarii, premiul nu va fi reportat catre alta persoana.  
 

8. Politica de confidentialitate

Catalyst Solutions SRL respecta regulile cofidentialitate si de protejare a informatiilor private.

Politica de confidentialitate poate fi consultata aici: http://www.hipo.ro/locuri-demunca/confidentialitate


General:

- Participarea la aceasta campanie de promovare este libera de orice plata sau taxa, nu se cere cumpararea unor produse sau servicii si nu este conditionata de utilizarea serviciului www.hipo.ro.

- Datorita caracterului liber de participare fara obligatii financiare, toti participanti inteleg si sunt de acord ca Organizatorul nu va fi raspunzator pentru niciun fel de pagube sau pierderi directe, indirecte sau accidentale legate de aceasta campanie de promovare si nu i se vor cere niciun fel de despagubiri materiale sau morale.

- Organizatorul acestei promotii are dreptul de a descalifica participantii ce nu indeplinesc sau incalca regulile acestei promotii fara nici o avertizare prealabila si fara oferirea nici unui fel de compensatii.

- Organizatorul are dreptul de a aduce amendamente si completari la acest REGULAMENT DE PARTICIPARE, acestea intrand in vigoare de la data postarii lor la adresa

https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/articol/2312

- Este responsabilitatea participantilor de a se informa despre eventualele modificari ale REGULAMENTULUI DE PARTICIPARE.

- Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere pentru orice impedimente de participare la concurs sau la validarea castigatorului datorate erorilor participantului sau a erorilor si defectiunilor mijloacelor folosite pentru inregistrare, validare si comunicare de catre participant.

- Organizatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe sau suspenda aceasta campanie de promovare in cazul aparitiei unor cauze care nu tin de controlul acestuia.

REGULAMENTUL DE PARTICIPARE constituie intreaga intelegere dintre dumneavoastra ca Participant si S.C. Catalyst Solutions S.R.L. ca Organizator, si reglementeaza acest concurs.

Faptul ca un Participant nu a luat cunostinta de REGULAMENTUL DE PARTICIPARE in mod intentionat, din dezinteres sau din necunostinta, cade in raspunderea acestuia, organizatorul postand in pagina de inregistrare o legatura directa, explicita si cu corp de litera vizibil catre acest REGULAMENT DE PARTICIPARE, conform uzantelor de pe WorldWideWeb.

- Pentru intrebari si clarificari cu privire la aceasta campanie ne puteti scrie la adresa de email: suport@hipo.ro.


LinkedIn