Joburi Moldova Innovation Technology Park


Moldova Innovation Technology Park este actorul principal si punctul de acces la cele mai inovative si performante servicii si facilitati din domeniul tech din Moldova. Parcul si-a confirmat unicitatea prin adoptarea unui model ce sustine colaborarea intre rezidenti si partenerii MITP, avand ca rezultat dezvoltarea industriei locale pe plan regional si chiar global.

Parcul eficientizeaza practicile corporative, stimuleaza cresterea industriei si sprijina parteneriatul din ecosistemul IT. In urma initiativelor dezvoltate in cadrul MITP si in colaborare cu partenerii nostri, Moldova se transforma intr-o destinatie regionala de top pentru produse si servicii tehnologice cu valoare adaugata inalta

Crestem competitivitatea regionalã a sectorului tech printr-o reducere nemaiintalnita a poverii fiscale, datorita introducerii impozitului unic de 7% din venit, facilitarea documentarii imigrationiste a expatilor, diminuarea barierelor birocratice si prezenta digital a rezidentilor nostri.

Moldova este o tara cu un potential extraordinar de inovare si de dezvoltare a produselor digitale. Pentru a incuraja explorarea si dezvoltarea acestui potential si pentru a transforma Moldova intr-o destinatie regionala de top pentru produse si servicii tech de cel mai inalt nivel, Moldova Innovation Technology Park stimuleaza cresterea domeniilor tech si inovatie din Moldova prin conturarea viziunii strategice a intregii industrii si prin stimularea inovatiei digitale.



In 6 ani de la infiintare, in Moldova Innovation Technology Park sunt peste 1650 de rezidenti activi, dintre care peste 240 sunt companii cu capital strain originar din 39 de tari. Eforturile MITP de a crea conditii pentru inovatii sunt observate de investitorii care isi doresc un mediu valorabil, oportun si transparent de activitate, care promoveaza dezvoltarea in primul rand. Din momentul lansarii Parcului au fost create peste 1200 companii noi care s-au alaturat MITP, contribuind la crearea locurilor de munca si majorand contributia rezidentilor la bugetul public.

Angajatii rezidentilor Parcului beneficiaza de salarii competitive, comparabile cu cele de pe piata europeana de IT. Datorita salariului mediu lunar de peste 40 mii lei (≈2,100 EUR/USD) pe piata tech din Moldova, specialistii locali au ocazia sa-si concentreze eforturile si creativitatea pe zona de inovatii.

Majoritatea specialistilor IT din Moldova sunt angajati ai rezidentilor Parcului - peste 20 700. Aproape 60 de companii rezidente au in echipa lor peste 50 de angajati, iar 9 companii - peste 250 de angajati. Piata locala de munca se reprofileaza si ea, pentru ca populatia vede un potential enorm intr-un job din acest sector performant al economiei. Inca un factor care motiveaza aceasta tranzitie la domeniile tech sunt cele peste 9000 de joburi noi create in cadrul Parcului.



Moldova Innovation Technology Park este actorul principal si punctul de acces la cele mai inovative si performante servicii si facilitati din domeniul tech din Moldova. Parcul si-a confirmat unicitatea prin adoptarea unui model ce sustine colaborarea intre rezidenti si partenerii MITP, avand ca rezultat dezvoltarea industriei locale pe plan regional si chiar global.

Parcul eficientizeaza practicile corporative, stimuleaza cresterea industriei si sprijina parteneriatul din ecosistemul IT. In urma initiativelor dezvoltate in cadrul MITP si in colaborare cu partenerii nostri, Moldova se transforma intr-o destinatie regionala de top pentru produse si servicii tehnologice cu valoare adaugata inalta.

Moldova Innovation Technology Park sustine si elaboreaza programe care ajuta rezidenții sa angajeze specialiști de top, inclusiv de peste hotare. Exclusiv pentru rezidenții parcului a fost creat Programul “IT Visa”.
 
Compania care vrea să devină rezident al Moldova Innovation Technology Park o poate face prin intermediul platformei MITP. Procedura de obținere a titlului de rezident este simplă, gratuita și rapida. Interacțiunea dintre viitorul rezident și Administrație în procesul de aderare se realizează în format electronic prin intermediul Platformei și a adreselor electronice declarate.
 
Strainatate
IT&C Software

Joburi Moldova Innovation Technology Park:

Descopera cariere in IT in cadrul MITP

Moldova Innovation Technology Park
Remote
BUCURESTI, Strainatate, Cluj Napoca,
Aplica fara CV

Locuri de munca Moldova Innovation Technology Park

Angajari Moldova Innovation Technology Park