Istoria noastra

Human Invest este o companie din Liga Superioara in arena serviciilor de training si consultanta in dezvoltare organizationala, avand ca focus programe de leadership development, managementul schimbarii si dezvoltarea echipelor. Din 1999 ne-am dezvoltat pentru a deveni una din companiile lider pe piata de training, construind cu grija un puternic brand local.


Solutiile noastre

Suntem reprezentantul exclusiv in Romania al unor companii de consultanta si training cu o inalta reputatie internationala, folosind instrumente originale si adaptate pentru contextul local: Ken Blanchard Companies, Spencer Johnson & Partners sau Inscape Partners International.

Trainerii Human Invest sunt profesionisti recunoscuti cu experienta pe ariile lor de specializare. Caracterul, puterea personala, pasiunea si performanta sunt punctele forte care ne ajuta sa oferim o experienta educationala in cadrul careia indivizii invata, sunt incurajati sa-si asume riscuri si experimenteaza.

Solutiile Human Invest includ instrumente de evaluare individuala si de grup, workshop-uri interactive, discutii de grup facilitate, teme, sesiuni de follow-up precum si rapoarte individuale de feedback.


Rezultatele noastre

Rezultatele procesului de dezvoltare sunt: un nivel mai ridicat de incredere in sine, abilitatea de a gestiona provocari diverse, capacitatea de a utiliza concepte si modele noi, abilitatea de a actiona eficient in situatii de schimbare, chiar de a genera schimbarea si o metoda mult mai productiva de a colabora cu altii.

Solutiile Human Invest au ca rezultat un nivel mai inalt de performanta si satisfactie atat in viata profesionala cat si in cea personala. Ca urmare a programelor noastre de dezvoltare, indivizii isi descopera o paleta extinsa de abilitati, folosindu-le intr-un mod confortabil, astfel incat sa poata raspunde cu mai multa flexibilitate muncii zilnice.


Va invitam sa vizitati site-ul www.humaninvest.ro sau sa ne contactati la adresa de mail contact@humaninvest.ro pentru a afla mai multe detalii despre programele noastre.

BUCURESTI
Educational

Joburi Human Invest:

Locuri de munca Human Invest

Angajari Human Invest