Electrician mentenanta

Angajator: Personnel Outsourcing
Domeniu:
  • Constructii
  • Productie
  • Transporturi
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • Braila
  • Actualizat la: 27.09.2024
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    Personnel Outsourcing, companie de recrutare si leasing de personal, de 10 ani pe piata din Romania cu doua branch-uri la nivel national ( Bucuresti / Brasov), suntem o companie intr-o constanta dezvoltare in domeniul resurselor umane integrate.

    Cerinte

    - Studii medii, profesionale de specialitate si/sau certificat de calificare in domeniu
    - Experienta minim 2 ani
    - Responsabilitate, implicare, disponibilitate de lucru in ture

    Responsabilitati

    - Executarea unor activitati de reparatie, intretinere, operare si verificare a utilajelor din locatie

    Alte informatii

    Descrierea companiei

    Va invitam sa faceti parte din Lidea, una dintre companiile europene de top, producatoare de seminte multi-specie pentru piata internationala, care creaza si ofera solutii personalizate si durabile si ofera valoare adaugata pe tot parcursul anului, pentru intreg ecosistemul de agribusiness.

    Beneficii

    Alaturi de echipa Lidea , va veti dezvolta profesional prin participarea la traininguri de specialitate, veti cunoaste oameni noi, profesionisti, dornici sa impartaseasca cu voi cunostintele lor si sa va acorde suportul lor ; veti putea beneficia de asigurare medicala privata inclusa in pachetul salarial care cuprinde si alte beneficii(bonusuri, tichete de masa, etc).

    Locatie: Braila

    Prin trimiterea CV-ului și a altor documente relevante, confirmați că sunteți de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastră personale de către Personnel Outsourcing, în conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).
    Datele dumneavoastră vor fi prelucrate strict în scopul evaluării candidaturii pentru postul anunțat și nu vor fi partajate cu terți fără consimțământul dumneavoastră.
    De asemenea, aveți dreptul de a cere rectificarea, ștergerea si restricționarea prelucrarii și de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    Braila, Tulcea, Galati, Job national

    Braila, Tulcea, Galati, Job national