Grupul Schaeffler
dezvoltă de peste 75 de ani soluții inovatoare în domeniul tehnologiei de mobilitate. Începând din 1 octombrie, Vitesco Technologies și grupul Schaeffler fuzionează pentru a-și spori forța operațională și de inovare. Astfel, noua companie de tehnologie va fi un jucător de top pe toate piețele globale relevante, aducând beneficii tuturor părților implicate.

După finalizarea integrării, Schaeffler va atinge un venit anual de aproximativ 25 de miliarde de euro, o forță de muncă de aproximativ 120.000, peste 44 de centre de cercetare și dezvoltare și peste 100 de site-uri de producție în toate regiunile majore ale lumii.

În România, noua companie va avea 4 centre de cercetare-dezvoltare la Brașov, Iași, Sibiu și Timișoara si unități de producție în Brașov.



Ce ne diferențiază?

Schaeffler are o identitate unică, fiind o companie de familie, cu un parcurs de succes, care ne-a dus în piețe din întreaga lume. În relațiile noastre cu angajații, acționarii și partenerii de afaceri suntem ghidați de integritate, respect și corectitudine.

Principiile menționate sunt susținute de valorile noastre: pasiune, sustenabilitate, excelență și inovație, care se regăsesc în tot ce facem. De-a lungul timpului, ne-am dezvoltat constant, însă pentru a continua să aducem inovații în domeniul tehnologiei mobilității, ne bazăm întotdeauna pe aceste valori și principii.  


Armonia între carieră și timpul liber

La Schaeffler, apreciem importanța familiei și echilibrul între muncă și viața personală. Avem politici care asigură această integrare, inclusiv beneficii pentru sănătate și sport, precum și un regim de lucru flexibil acolo unde este posibil.
 

Beneficii

La Schaeffler, beneficiile reflectă mediul de lucru orientat pe colaborare, inovație și echilibrul dintre carieră și viața personală. Oferim tichete de masă, asigurare medicală privată și de viață, precum și sprijin financiar și zilele libere pentru evenimente deosebite în familie. În plus, transportul asigurat pentru colegii din unitățile de producție, cadourile pentru ocazii speciale și activitățile sportive fac experiența și mai plăcută. Suntem alături de angajați în îndeplinirea obiectivelor pe care le au, punând la dispoziție diverse programe de dezvoltare. 


Principiile de leadership

La noi, leadershipul este axat pe transparență, încredere și colaborare. Managerii își asumă răspunderea deciziilor, și îi motivează pe ceilalți să procedeze la fel. Așadar, comunicarea deschisă și încrederea reciprocă sunt esențiale pentru cultura noastră.

Cele 6 principii care ne ghidează sunt:

  • Parteneriat pentru succes
  • Empowerment pentru echipă
  • Grijă pentru oameni
  • Management pentru rezultate
  • Conduc schimbarea
  • Asumarea responsabilității

Principiile noastre de leadership au fost create alături de colegi din întreaga lume și sunt implementate în toate locațiile noastre. Așa ne asigurăm că mergem în direcția potrivită.

Cu o cultură bazată pe respect, colaborare și inovare, oferim un mediu de lucru care susține nu doar performanța, ci și bunăstarea angajaților.

  Employer Ranking according to "Most Desired Employers Survey" 2024

# 6 Cei Mai Doriți Angajatori în Timiș
# 6 Cei Mai Doriți Angajatori în Iași
# 7 Cei Mai Doriți Angajatori în Brașov
# 18 Cei Mai Doriți Angajatori în Sibiu
# 27 Cei Mai Doriți Angajatori în România
# 31 Cei Mai Doriți Angajatori în IT&C
Brasov, Iasi, Sibiu, Timisoara
Auto, , Tehnica

Joburi SCHAEFFLER:

ESH Specialist

SCHAEFFLER
Timisoara,

Locuri de munca SCHAEFFLER

Angajari SCHAEFFLER