Lider Global in Solutii Energetice Durabile

Vestas este liderul global in solutii energetice durabile, proiectand, fabricand, instaland și servisand turbine eoliene in 88 de tari din intreaga lume. Cu peste 177 GW instalati, initiativele noastre au prevenit cu succes emiterea a 1,9 miliarde de tone de CO₂, contribuind astfel la un sistem energetic mai sustenabil.

Cu o experienta de peste 40 de ani in energia eoliana, am fost prima companie care a atins pragul de 100 GW atat pentru instalarea, cat și pentru serviciile de turbine eoliene. Credem ca am jucat deja un rol crucial in punerea bazelor pentru era sustenabila și suntem unic pozitionati pentru a arata calea catre o planeta sustenabila.
 

Deasupra Norilor, Viitorul Tau Este Fara Limite!

Scopul Vestas este modelat de pasiunea de a face lumea un loc mai bun și de a contribui la un viitor sustenabil. Cei peste 29.000 de angajati pasionati sunt cel mai important atu al companiei și fundatia pe care se construiesc realizarile noastre. Este esential sa dezvoltam și sa mentinem constant o cultura care permite tuturor sa prospere și sa iși atinga potentialul maxim.
 

Valorile Noastre

Valorile noastre sunt Simplitate, Colaborare, Responsabilitate și Pasiune, și sunt integrate in toate procesele. Expertiza noastra implica mai mult decat livrarea de turbine eoliene, acoperim intregul ciclu de viata al unei centrale eoliene,. Lucram ca un partener strategic de afaceri, ajutandu-ne clientii din momentul in care decid sa investeasca in energie eoliana și mult timp dupa ce centrala eoliana a fost pusa in functiune.

Alatura-te echipei noastre si fii parte din revolutia energetica!
 
Barlad, BUCURESTI, Buzau, Galati, Medgidia
Altele

Joburi VESTAS:

VESTAS nu are in prezent job-uri active.
Iata cele mai noi job-uri de pe Hipo:

Locuri de munca VESTAS

Angajari VESTAS