Lucrator comercial pentru un lant de magazine de imbracaminte

Angajator: Personnel Outsourcing
Domeniu:
  • Hoteluri - Restaurante - Cafenele
  • Retail - Comert
  • Vanzari
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 0 - 1 an experienta
    Orase:
  • Arad
  • Actualizat la: 19.09.2024
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    Personnel Outsourcing, companie de recrutare si leasing de personal, de 10 ani pe piata din Romania cu doua branch-uri la nivel national ( Bucuresti / Brasov), suntem o companie intr-o constanta dezvoltare in domeniul resurselor umane integrate.

    Cerinte

    Te afli in cautarea unui job in care energia, buna dispozitie si responsabilitatea sa se imbine perfect?
    Ei bine, ne bucuram sa te cunoastem! Ne dorim persoane vesele si muncitoare care sa completeze echipa de lucratori comerciali a unui mare lant de magazine de imbracaminte.
    Experienta nu este obligatorie, dar dorinta de a invata, da.

    Responsabilitati

    Vei participa la realizarea si mentinerea unui magazin la nivelul standardelor propuse si vei ajuta la consilierea clientilor si promovarea produselor si serviciilor.

    Alte informatii

    Oferim un salariu net la nivelul pietei la care adaugam tichete de masa de 30 de lei pe zi si 24 de zile de concediu de odihna pe an.

    Locatii: Arad
    Asteptam CV-urile la:
    TEL: 0720 534 815

    Prin trimiterea CV-ului și a altor documente relevante, confirmați că sunteți de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastră personale de către Personnel Outsourcing, în conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).
    Datele dumneavoastră vor fi prelucrate strict în scopul evaluării candidaturii pentru postul anunțat și nu vor fi partajate cu terți fără consimțământul dumneavoastră.
    De asemenea, aveți dreptul de a cere rectificarea, ștergerea si restricționarea prelucrarii și de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Arad, Pitesti, Bradu,

    Arad,

    Aplica fara CV
    Arad,

    Vezi job-uri similare (7)