Job-uri similare care te-ar putea interesa:

Aplica fara CV
Brasov, Iasi,

Brutar - Iasi

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Bimbo Romania (Vel Pitar) active.


Vezi toate job-urile Brutar - Iasi active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Productie active pe Hipo.ro

Angajator: Bimbo Romania (Vel Pitar)
Domeniu:
  • Productie
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • Iasi
  • Actualizat la: 10.09.2024
    Remote work: On-site

    Ce responsabilităƫi vei avea:

    • Meseria de brutar în organizaţia noastră este impartita pe trei niveluri: frământare, divizare aluat şi cuptor:
    • Frământare aluat: vei alege reţetele corespunzătoare comenzii care o ai de efectuat; pregăteşti ingredientele necesare, te avei asigura că utilajele sunt funcţionale, postul presupune efort fizic;
    • Divizare aluat: vei monitoriza şi vei gestiona utilajul coordonator de pe fluxul tehnologic; vei fi responsabil de setările de definire sau reglare astfel încât să asiguri continuitate pe fluxul tehnologic;
    • Coacere aluat: vei fi responsabil de setarea parametrilor dospitorului şi cuptorului (temperatura, ritm, nivelul de aburi, etc); trebuie să fii rezistent la căldură;
    • Vei comunica cu colegii de pe flux şi superiorii astfel încât să realizezi comanda în timp util
    • Vei participa la instruirile propuse de către managerul direct
    Ce iƫi oferim noi:
    • Contract de muncă pe perioada nedeterminată
    • Oportunităƫi de promovare
    • Tichete de masă – valoare 35 ron/zi
    • Concediu de odihnă (min 21 zile - max 25 zile) în funcție de vechimea totală în muncă
    • Sporuri: spor de ore suplimentare (200%), spor de noapte (25%), spor de weekend/spor de sarbătoare legală
    • Alte beneficii conform politicii salariale

    Beneficii

    • Prime ocazii speciale (ex: Paste, Craciun, 8 mar etc)
    • Abonament Bookster
    • Decontarea transportului
    • Plata / compensare ore suplimentare
    • Poate alege beneficiile dorite in limita unui buget
    • Zile libere suplimentare
    • Tichete de masa