Negocierea Salariala: Cand, Cum si De ce? Afla intr-o sesiune gratuita de consiliere profesionala! 18-19 octombrie, Centrul Regional de Afaceri Timisoara

Companie: Angajatori de TOP
Domeniu:
  • Contabilitate Finante
  • Customer support - Client service
  • Fundatii - Voluntariat - ONG
  • Tip anunt: eveniment
    Nivel anunt: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • Arad
  • Oradea
  • Timisoara
  • Actualizat la: 14.09.2024
    Remote work: On-site
       

    Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

    Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin, Facebook sau Google pentru a rezolva si mai rapid.


    💵 Negocierea salariala este una dintre cele mai importante strategii pe care ar trebui sa o dezvolti in viata ta profesionala. Aceasta va veni in completarea satisfactiei la locul de munca si te va ajuta sa te evaluezi mai bine si sa iti fie recunoscuta valoarea la job. 
     

    Negocierea poate aparea fie in momentul angajarii, fie atunci cand angajatul solicita o marire in baza experientei si rezultatelor acumulate de-a lungul unei perioade de timp. 



     

    Printre cele mai importante aspecte ale negocierii salariale regasim: 
     

    ✅ Pregatirea pentru discutia de negociere. Este important ca in aceasta etapa sa cunosti tendintele din piata pentru domeniul tau specific, sa ai informatii despre pozitionarea companiei in plan salarial si sa stii care este intervalul financiar care te va multumi. 

    ✅ Comunicarea strategica cu specialistul HR sau managerul. Trebuie sa stii cum sa porti o discutie cu incredere si sa fii transparent cu privire la asteptarile tale. Scopul comun este identificarea unei oferte avantajoase pentru ambele parti. 

    ✅ Rezultatul obtinut. O negociere de succes se incheie printr-un pachet salarial satisfacator, care sa reflecte experienta si skill-urile pe care le utilizezi in munca de zi cu zi. 


     

    Daca iti doresti sa afli care sunt cele mai bune strategii pe care sa le aplici in timpul negocierii salariale, dar si cum sa prinzi increderea de care ai nevoie pentru o astfel de discutie, te invitam sa iei parte la o sedinta gratuita de consiliere din cadrul celui mai mare eveniment de cariera, Angajatori de TOP.

    Vino pe 📆 18 - 19 octombrie la 📍 Centrul Regional de Afaceri din Timisoara cu CV-ul Barcode si stai de vorba cu specialistii nostri de la standul de Negociere Salariala.


     

    Iata cateva dintre intrebarile pe care le poti adresa consilierilor nostri de la stand: 
     

    👉 Cum imi pot cunoaste valoarea reala pe piata? 
     

    👉 Cum abordez subiectul in timpul unui interviu in cazul in care intervievatorul nu o face? 
     

    👉 Cum initiez o discutie in acest sens daca sunt deja de mai mult timp in aceasta companie? 
     

    👉 Cum justific eficient o crestere salariala? 
     

    👉 Cum negociez salariul in raport cu alte beneficii? 



     

    Beneficii

    • Training-uri
    • Cursuri

       

    Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

    Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.

    Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Angajatori de TOP. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Angajatori de TOP >>