Manager Dezvoltare / Business Development Manager

Angajator: Real Team Agency
Domeniu:
  • Educatie - Training
  • Management - Consultanta
  • Vanzari
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 19.09.2024
    Remote work: On-site
       

    Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

    Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.
    Scurta descriere a companiei

    Real Team Agency este o firmă de consultanță în recrutare și executive search, activă din 2003. Pe lângă serviciile de recrutare și plasare de personal destinate companiilor, agenția oferă suport candidaților prin consiliere în carieră și orientare vocațională.

    Misiunea noastră este să fim parteneri de încredere ai companiilor, oferind soluții personalizate și nu doar simple servicii de recrutare și selecție. În relația cu candidații, consultanții noștri îi ghidează în procesul de tranziție profesională, ajutându-i să își definească o direcție de carieră care să le aducă împlinire profesională.

    Cerinte

    Studii superioare, preferabil în marketing, business sau similar
    Experiență relevantă în vânzări sau marketing
    Abilități excelente de comunicare și negociere
    Experiență în campanii de marketing și cercetare de piață
    Foarte bune abilități de planificare strategică și atingerea obiectivelor

    Responsabilitati

    Liceul Teoretic „Dr. Mioara Mincu” caută un Business Development Manager dinamic/ă pentru a dezvolta strategii de marketing, a atrage elevi noi și a organiza evenimente educaționale.
    Dacă ai experiență în vânzări/marketing și pasiune pentru educație, te invităm să te alături echipei noastre!


    1. Promovează programele educaționale ale Liceului – dezvoltă și implementează strategii pentru atragerea elevilor potențiali, inclusiv campanii de publicitate, inițiative de marketing și activități de promovare online.
    2. Colaborează cu profesorii și liderii din domeniul educațional – construiește și menține relațiile cu profesori și directori din domeniul educațional pentru a promova eficient programele Liceului, având ca scop atingerea obiectivelor anuale de înscriere.
    3. Se ocupă cu extinderea prezenței Liceului pe piață – identifică și planifică strategii de creștere a numărului de elevi înscriși.
    4. Responsabil/ă de creșterea veniturilor și a numărului de înscrieri – stabilește obiective clare și dezvoltă planuri de acțiune pentru a atinge țintele anuale de recrutare a elevilor.
    5. Monitorizează tendințele din domeniul educației și identifică oportunități de a îmbunătăți ofertele educaționale ale Liceului.
    6. Planifică și organizează evenimente – organizează ziua porților deschise, tururi ghidate și sesiuni de informare pentru atragerea familiilor interesate.
    7. Colaborează cu echipele interne – lucrul îndeaproape cu specialiștii din interiorul Liceului pentru a crea materiale promoționale, a îmbunătăți prezența online și a optimiza strategiile de atragere elevi.

    Beneficii

    • Bonus de performanta

       

    Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

    Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    BUCURESTI, Strainatate, Iasi,

    Remote

    Aplica fara CV
    Hybrid

    Vezi job-uri similare (295)