Ghid pentru obtinerea unui job fara experienta: Intrebari cheie pentru interviu - Sesiune gratuita de cariera @Angajatori de TOP

Companie: BAT Romania
Domeniu:
  • Banci
  • Contabilitate Finante
  • Educatie - Training
  • Tip anunt: eveniment
    Nivel anunt: Student/Absolvent
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Ilfov
  • Ploiesti
  • Actualizat la: 19.09.2024
    Remote work: On-site
       

    Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

    Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin, Facebook sau Google pentru a rezolva si mai rapid.

     


    In cadrul acestui workshop vei afla cum sa obtii un job chiar daca nu ai experienta anterioara, cum sa te pregatesti pentru interviu precum si ce intrebari ar fi de preferat sa adresezi in timpul acestuia. Vino sa discutam cum poti transforma lipsa de experienta intr-un avantaj! 
     
     
    🗓️ 26 Octombrie

    ⏰ 14:00-14:45

    📍 Sala Palatului

    💵 Gratuit

     

    Beneficiile participării:
     

    📊 Transformă-ți lipsa de experiență într-un avantaj: Află cum să valorifici abilitățile și perspectivele tale unice pentru a te evidenția pe piața muncii.

    📈 Pregătește-te pentru interviuri ca un profesionist: Descoperă strategii eficiente de pregătire pentru interviuri, inclusiv întrebări cheie pe care să le adresezi pentru a te diferenția.

    🗣️ Obține sfaturi de la experți în domeniu: Beneficiază de informații valoroase și sfaturi practice de la profesioniști cu experiență, care știu ce caută angajatorii.

    💼 Explorează diverse opțiuni de dezvoltare profesională: Înțelege oportunitățile de creștere și avansare în domeniul financiar, chiar și fără experiență anterioară.

    ♾️ Conectează-te cu profesioniști din industrie: Extinde-ți rețeaua de contacte și deschide uși pentru colaborări și oportunități viitoare.

     



    Întâlnește specialiștii care vor susține prezentarea
     

    Andra Negrut
    Talent Acquisition Specialist

    Cu un istoric de succes in gestionarea proceselor de atragere de talente in diverse industrii, Andra face parte din echipa de recrutare a BAT din iunie 2022. Ea colaboreaza cu departamentul de HR si cu managerii pentru a dezvolta strategii de recrutare si a atrage talente de top. Absolventa a Facultatii de Psihologie, Andra combina cunostintele solide din industrie cu o abordare centrata pe oameni pentru a oferi solutii de recrutare eficiente.




     

    Mihaela Neacsu
    Talent Acquisition Partner 

    Mihaela si-a inceput cariera in HR in 2008, specializandu-se in recrutarea de personal atat pentru Romania dar si pentru Europa de Sud. Din 2022 s-a alaturat echipei BAT si va povesti despre ce intrebari cheie poti adresa in cadrul unui interviu. Pasionata de fotografie, calatorii in natura si sport si mama a unui baietel de 8 ani, crede cu tarie in comunicare si invatare continua. 

     


     


     

    BAT (British American Tobacco) este una dintre cele mai mari companii globale din industria bunurilor de larg consum, oferind oportunitati de cariera intr-un mediu dinamic si international. Cu o prezenta in peste 180 de tari, BAT sustine dezvoltarea profesionala si personala a angajatilor sai, investind in inovatie si sustenabilitate.

     



    Descopera oportunitati de cariera si pune-ti bazele unui viitor de succes alaturi de BAT Romania! 💼

     

       

    Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

    Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.

    Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre BAT Romania . Consultati Politica de procesare a datelor personale a BAT Romania >>

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    Ilfov, Pitesti, Ploiesti,

    Aplica fara CV
    BUCURESTI, Ilfov, Ploiesti,

    Aplica fara CV
    BUCURESTI, Ilfov, Ploiesti,

    Vezi job-uri similare (276)