Angajam Inginer Productie

Angajator: CONTRAIL MACHINERY
Domeniu:
  • Productie
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Ilfov
  • Actualizat la: 27.09.2024
    Remote work: On-site
       

    Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

    Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.
    Scurta descriere a companiei

    Contrail Machinery oferă servicii specializate în domeniul proiectării și fabricării mașinilor și echipamentelor de construcții feroviare, în special Mașini de sudură Flash-Butt. Echipa noastră are o vastă experiență în domeniu, construind mașini de sudură pentru căi ferate din 2010.

    Cerinte

    Pregatire profesionala: Studi superioare

    Experienta: (pe un post similar sau nu): 3 ani

    Aptitudini: lingvistice de comunicare: foarte bune

    Responsabilitati

    Responsabilități

    Monitorizează zilnic planificarea sarcinilor de producție din atelierele de care este responsabil conform instrucțiunilor în vigoare, asigurând toate materialele necesare pentru ca personalul să aibă încărcare continuă.

    Printează documentația de execuție conform planificării și o predă șefului de atelier cu o zi înainte de începerea execuției.

    Realizează bonurile de consum în programul de gestiune stocuri fără a afecta activitatea personalului sau planificarea sarcinilor.

    Întocmește și prezintă, împreună cu șeful de atelier, săptămânal luni la ora 12:30 în cadrul Ședinței de Producție planul de producție pentru Atelierul din care face parte, conform instrucțiunii NCD 145.00 Planificarea sarcinilor din atelierele prelucrări, montaj și electrică

    Programează zilnic debitarea semifabricatelor conform planificării din ateliere și realizează bonul de debitare conform instrucțiunilor în vigoare.

    Anunță imediat pe mail managerul de proiect, șeful de atelier și departamentul aprovizionare atunci când sunt erori de stocuri;

    Trimestrial este responsabil cu întocmirea, distribuirea, colectarea și centralizarea Formularului Universal de Solicitări Personal.

    Este responsabil de rezolvarea în termen de 2 săptămâni a solicitărilor din Formularul Universal de Solicitări Personal.

    În cazul pieselor rebutate verifică stocul pentru înlocuire în aceeași zi în care s-a constatat rebutul, în cazul în care stocul este 0, comandă piesa sau materialul respectiv și urmărește aprovizionarea acestuia.

    Realizează sau revizuiește minim 3 instrucțiuni de lucru pe trimestru pentru atelierele unde este alocat.

    Se asigură cu șefii de atelier că la schimbul 2 sau la ore suplimentare personalul din producție are toate reperele necesare pentru buna desfășurare a lucrărilor, respectând planificarea;

    Realizează cereri de achiziție la cererea șefilor de atelier.

    Participă în fiecare zi de luni de la ora 12:30 la Ședința Săptămânală de Producție.

    Participă zilnic la ora 07:00 la Ședința Zilnică de Producție desfășurată în hala de montaj.

    Organizează toate articolele scoase din magazie pe comenzi de producție, imediat ce ajung în producție.

    Preia săptămânal, în ziua de vineri, de la șefii de atelier documentația de execuție finalizată și o îndosariează, conform structurii din instrucțiunea NCD 194.00_Arhivarea documentației de fabricație, fișelor de control și a rapoartelor;

    Reintroduce în magazie piesele și materialele rămase neutilizate la comenzile de producție înainte să se realizeze nota de predare pentru comanda respectivă.

    Urmărește și asigură actualizarea săptămânală a stocurilor de consumabile și custodie.

    Pentru fiecare cerere de achiziție sau cerere de custodie verifică stocul intern înainte de a solicita departamentului achiziții reperele.

    Asigura întocmirea dosarului de execuție al fiecărei comenzi de producție conform procedurilor in vigoare in maxim 30 zile de la finalizarea fabricării.

    Înainte de punerea în funcțiune a utilajelor, sculelor, dispozitivelor și verificatoarelor realizează fișa de instruire și asigură training personalului desemnat să le folosească;

    Salariu

    6500 - 8000 RON

    Beneficii

    • Prime ocazii speciale (ex: Paste, Craciun, 8 mar etc)
    • Training-uri
    • Cursuri
    • Certificari/Atestate
    • Laptop
    • Telefon mobil
    • Tichete de masa

       

    Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

    Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    Vezi job-uri similare (36)