Executive Business Assistant

Angajator: EPIC Business Human Strategy
Domeniu:
  • Banci
  • Secretariat - Administrativ
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 27.09.2024
    Remote work: On-site
       

    Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

    Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.
    Scurta descriere a companiei

    EPIC Business Human Strategy is a company acting in the human resources consultancy field, offering services both in talent acquisition and human capital development.

    At EPIC we mix creativity, simplicity, passion, commitment and processes to build synergies between client’s business vision and people potential. We bring our experience and expertise from a diverse range of industries, cultures and businesses, from start up to mature entrepreneurship and multinationals. We aim to build strategies that last and people tell great stories about.

    Cerinte


    Ce te va ajuta sa ai succes:

    Studii: superioare, Vechime: minima in activitate: 2 ani, din care: minim : 1 an in institutii financiar-bancare;
    Cunostinte specifice :
    - cunostinte despre banca
    - cunostinte economice si financiare
    - cunostinte specifice de secretariat
    - cunostinte de limba engleza
    - cunostinte digitale

    Abilitati: adaptare la schimbare, lucrul cu ambiguitatea, lucrul sub presiune, prioritizare, aderare la principii si valori, analiza, ascultare, atentie la detalii, comunicare in scris si verbala, confruntare de idei, creativitate si inovare, gandire antreprenoriala si comerciala, gandire conceptuala, lucrul cu oamenii, lucrul independent, managementul proiectelor, managementul stresului, managementul timpului, mediere, negociere, operare (date, echipamente), organizare, persuasiune, prezentare, redactare si raportare, relationare, rezolvare de probleme, structurare informatie


    Responsabilitati

    Pentru clientul nostru, unul dintre cele mai importante grupuri financiare din România, ce oferă servicii de bancă universala cautam in present o persoana pentru rolul de Executive Business Assistant.

    Rolul postului:
    Organizeaza si coordoneaza toate activitatile importante legate de biroul vicepresedintelui executiv. Rolul vine la pachet cu multa responsabilitate dar și cu vizibilitate in organizatie, cu posibilitatea de a intelege foarte bine si la un nivel foarte detaliat fiecare proiect de dezvoltare si inovare al companiei. Asa cum spun colegii nostri care au ocupat anterior functia, acesta este locul in care cresti si te dezvolti pentru roluri importante din banca.

    Cum vei contribui din acest rol:
    1. Fiind un partener de incredere: Sustine Vicepresedintele Executiv gestionand operatiunile zilnice, programarile si comunicarea, agenda zilnica, asigurand buna functionare a biroului executiv.
    2. Sustinand confidentialitate: Ia parte la intalniri business as usual dar si la cele despre tendintele din industrie si contribuie la pregatirea prezentarilor si rapoartelor.
    3. Colaborand in proiecte inovatoare: Lucreaza alaturi de echipe diferite din bancara, inclusiv cu top management si parteneri externi si organizeaza sedinte si conferinte
    4. Sustiand relatia de comunicare: Asigura comunicarea intre Vicepresedintele Executiv si echipe, cu top management, intre banca si terte persoane
    5. Dezvoltand constant propria cariera: Lasa-te mentorat/a de lideri seniori, implica-te in programe si construieste fundatia pentru un viitor rol cu impact in sectorul bancar.

       

    Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

    Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    BUCURESTI,

    Aplica fara CV
    Remote

    BUCURESTI,

    Vezi job-uri similare (44)