Board Game Challenge Workshop @Top Talents Romania

Companie: Michelin Romania
Domeniu:
  • Internship
  • Management Trainee
  • Tip anunt: eveniment
    Nivel anunt: Student/Absolvent
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Anunt la nivel national
    Actualizat la: 07.10.2024
    Remote work: On-site


     Board Game Challenge by Michelin Romania

    in cadrul Top Talents 2024


     

    Inscrie-te si vino si tu vineri, pe 15 Noiembrie, ora 15:00 la Hotel InterContinental Athénée Palace Bucharest, pentru un workshop exclusiv oferit de Michelin Romania care se va desfasura in cadrul editiei cu numarul #18 a evenimentului premium de cariera Top Talents Romania. Pregateste-te pentru o provocare interactiva care iti va testa abilitatile și creativitatea.
     

    Ce a pregatit echipa Michelin Romania pentru participantii Top Talents ’24 ?  
     

    Workshop-ul: Michelin’s Board Game Challenge, ce se va desfasura timp de o ora, timp in care vei avea parte de o activitate dinamica impreuna cu tinerii absolventi si studenti prezenti cat si cu echipa companiei. 

    In aceasta lume, Michelin a dezvoltat capabilitati unice, datorita unuia dintre cele mai emblematice si complexe compozite: anvelopa. Esti invitat sa descoperi cateva dintre secretele acestor compozite si sa explorezi oportunitatile incredibile pe care le deschid. Printr-o serie de ghicitori, va trebui sa-ti folosesti intuitia pentru a avansa pe o tabla de joc, formand combinatii castigatoare si colectand trofee.

    Esti pregatit să accepti provocarea si sa descoperi minunile compozitelor care schimba vieti? Poti descoperi pana la 7 dintre ele in cadrul jocului. Cum, mai exact? Prin rezolvarea ghicitorilor din plicurile tale si castigand trofee "Composites". Ne vedem acolo!


    Iata care sunt criteriile de care tinem cont cand alegem candidatii ideali:

    • Ai fost implicat in activitati extracurriculare (sesiuni de comunicari stiintifice, olimpiade, etc)

    • Ai urmat un internship/ program de management trainee; 

    • Ai fost/ Esti implicat in actiuni de voluntariat si ONG-uri studentesti.

    • Ai avut o experienta internationala prin programe dedicate studentilor (Work&Travel, Erasmus, Internshipuri internationale etc.)

    • Ai obtinut burse de performata/ de merit.

    • Esti student, masterand sau proaspat absolvent in oricare dintre urmatoarele domenii: inginerie, IT, economic, business, etc.

    • Ai facut practica de specialitate si ai participat la traininguri/workshopuri.


    Trebuie sa indeplinesti cel putin un criteriu. Cu cat indeplinesti mai multe criterii, cu atat mai bine! 


    Participarea la acest workshop este o oportunitate exclusivista, parte din experienta evenimentului de cariera Top Talents Romania. Doar cei care trec cu succes de procesul nostru de selectie vor putea lua parte la această sesiune interactiva, unde vei lucra direct cu specialisti din cadrul companiei Michelin Romania.

     

     Asadar, daca te consideri pregatit sa faci un pas important în cariera si (vrei) sa te conectezi cu liderii din industrie…. Inscrie-te acum!

     

    Doar persoanele selectate vor primi invitatia de a participa la workshop!

    *Prin inscrierea la acest eveniment, esti de acord ca datele tale personale sa ajunga catre companiile partenere Top Talents si sa fie folosite de Catalyst Solutions pentru a-ti permite participarea la eveniment (prin inscriere, confirmare, inregistrare la eveniment). De asemenea, intelegi si accepti termenii de folosire si aspectele sectiunii Confidentialitate Hipo.ro.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    BUCURESTI, Pitesti, Ploiesti, Job national

    BUCURESTI, Job national

    BUCURESTI, Job national

    Vezi job-uri similare (48)