Este sau nu industia influencerilor ajunsa la maturitate - Sesiune gratuita de cariera @Angajatori de TOP

Companie: confidential
Domeniu:
  • Achizitii - Logistica - Aprovizionare
  • Internship
  • Retail - Comert
  • Tip anunt: eveniment
    Nivel anunt: 0 - 1 an experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Ilfov
  • Ploiesti
  • Actualizat la: 02.10.2024
    Remote work: On-site
       

    Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

    Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin, Facebook sau Google pentru a rezolva si mai rapid.


    Alatura-te acestei sesiuni interactive de cariera sustinuta de specialistii echipei Mondelez International si exploreaza industria influencerilor. Descopera cum a evoluat acest sector dinamic, analizeaza tendintele actuale si invata ce strategii functioneaza cel mai bine pentru branduri si creatori de continut. Afla daca industria a ajuns la maturitate sau daca exista inca oportunitati neexplorate, intr-un cadru interactiv care iti va oferi o perspectiva aprofundata asupra viitorului acestui domeniu fascinant. πŸ’‘
     

    πŸ—“οΈ 25 Octombrie

    ⏰ 15:00-15:45

    πŸ“ Sala Palatului

    πŸ’΅ Gratuit

    Beneficiile participarii:
     

    πŸ“Š Descopera perspectivele industriei influencerilor: Invata cum sa identifici si sa valorifici oportunitatile dintr-o industrie in continua evolutie si cum sa ramai relevant in fata schimbarilor digitale.

    πŸ“ˆ Afla cum sa-ti dezvolti competentele: Descopera abilitatile necesare pentru a deveni un influencer de succes sau pentru a colabora eficient cu influenceri, aplicand strategii moderne de marketing digital.

    πŸ—£οΈ Beneficiaza de sfaturi de la experti din domeniu: Obtine insight-uri si sfaturi practice de la specialisti cu experienta in marketingul prin influenceri si constructia de branduri personale.

    πŸ’Ό Exploreaza optiuni de colaborare si crestere: Afla cum sa dezvolti parteneriate strategice, cum sa monetizezi eficient continutul si ce directii de dezvoltare exista in aceasta industrie competitiva.

    ♾️ Oportunitati de networking cu profesionisti din industrie: Conecteaza-te cu alti creatori de continut, branduri si experti din industrie, pentru colaborari si idei inovatoare care iti pot propulsa cariera.


     

    Mondelez International

    Mondelez International este una dintre cele mai mari companii de produse alimentare din lume, specializata in productia de gustari si produse alimentare de consum. Cu un portofoliu diversificat care include marci globale iconice precum Oreo, Cadbury, Milka, Toblerone, belVita si Trident, Mondelez opereaza in peste 150 de tari.
     


    Descopera oportunitati de cariera si pune-ti bazele unui viitor de succes alaturi de Mondelez International! πŸ’Ό

       

    Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

    Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    BUCURESTI, Ilfov, Ploiesti,

    Aplica fara CV
    BUCURESTI, Ilfov, Ploiesti,

    BUCURESTI, Ilfov, Pitesti, Job national

    Vezi job-uri similare (249)