Responsabil administrativ si comercial - Bragadiru

Angajator: ABC Human Capital
Domeniu:
  • Secretariat - Administrativ
  • Vanzari
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 03.10.2024
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    ABC Human Capital este urmarea fireasca a experientei castigate de fondatorul companiei, in acest domeniu vast, complex, provocator, in continua miscare si schimbare al resurselor umane.
    Anul 2005 a reprezentat momentul concretizarii unui ideal: fondarea unei agentii de recrutare si executive search ce pune la dispozitia clientilor sai atat consultanta in recrutare si headhunting, precum si intreaga gama de servicii aferente capitalului uman.
    Adaptam cu succes noile tendinte din domeniul Resurselor Umane si utilizam creativ oportunitatile pe care le ofera mediul economic pentru atingerea target-urilor comerciale si de comunicare ale partenerilor nostri.
    Activitatea noastra se traduce in solutii inteligente bazate pe baze de date complete si complexe, aplicatii web, portaluri de informare si socializare, baterii de teste concepute si implementate impreuna cu fiecare dintre parteneri, campanii de marketing online si headhunting.

    Cerinte

    studii: Studii superioare tehnice sau economice

    vechime: Experienta minim 2 ani

    abilitati : Organizare, Capacitate de analiza/sinteza, negociere, comunicare, spirit echipa, initiativa, dinamism, cunostinte PC

    Responsabilitati

    Preluarea apelurilor telefonice care au legatura cu departamentul de vanzari si consilierea potentialilor clienti in vederea solutionarii cererilor acestora, fie prin indrumarea lor catre departamentul tehnic, fie prin punerea lor in legatura cu un agent comercial.
    Identificarea de potentiali clienti pentru comercializarea profilelor standard, obtinerea de preturi de vanzare pentru acesti clienti, de la departamentul de vanzari / directorul general, intocmirea de oferte si proforme, ceea ce implica automat si verificarea disponibilitatii stocului si a posibilitatilor de aprovizionare.
    Urmareste intocmirea documentelor fiscale, incasarea si discuta cu director vanzari / sef depozit despre posibilitatea de livrarea a marfii pentru acesti clienti.
    Intocmirea zilnica de rapoarte de activitate privind prospectarea pietei si vanzarea produselor standard.
    Notarea solicitarilor clientilor care au legatura cu obiectul de activitate al firmei si prezentarea lor, la finalul zilei de lucru, directorului de vanzari, indiferent daca au fost solutionate sau nu.
    Preluarea si inregistrarea in baza de date a societatilor comerciale si/ sau a persoanelor fizice care adreseaza cereri departamentului tehnic sau de vanzari, pe parcursul zilei si prezinta lista lor, la sfarsitul programului, Directorului de Vanzari. De asemenea, lista trebuie incarcata pe server.
    Consilierea clientilor care viziteaza firma si stabilirea conditiilor necesare dezvoltarii relatiei ulterioare cu agentii de vanzari
    Minimizarea timpului de asteptare al clientilor pentru livrare, facturare, discutii cu departamentul tehnic si prezintarea oricaror disfunctionalitati catre conducere in vederea remedierii acestora
    Analizarea fiecarei oferte transmise clientilor si informarea agentilor de vanzari in timp util (cel mai tarziu la finalul zilei) despre necesitatea de a contacta clientul respectiv.
    Verificarea zilnica a situatiei vanzarilor si prezintarea ei catre directorul de vanzari. Discutarea, pe scurt, a situatiei fiecarui client care a cumparat in cadrul acelei zile, situatia platilor si garantiilor etc.
    Urmarirea situatiei platilor pentru proforme impreuna cu Departamentul Economic si dupa achitarea acestora transmiterea informatiei departamentului Tehnic pentru procesarea comenzilor in vederea pregatirii pentru livrare.
    Informarea clientii inainte de data scadenta a instrumentelor de plata despre transmiterea catre banca a acestora.
    Intocmirea de grafice de vanzari si situatii de plati (task lunar).
    Mentinerea show-room-ului intr-o stare prezentabila
    Verificarea situatiei materialelor de prezentare necesare in activitatea de vanzari, cataloage, pliante, mostre si remedierea eventualelor lipsuri.
    Oferirea de suport clientilor in vederea punerii la dispozitie a tuturor documentelor generate de relatia comerciala cu compania: proforma, factura, aviz, situatia financiara / platilor, certificate de calitate, etc.
    Actualizarea bazei de date ce cuprinde datele de identificare ale firmei, adresa, telefon precum si persoanele de contact
    Intocmirea rapoartelor catre management, la cerere.
    Indeplinirea altor sarcini legate de activitatea companiei ce ii este trasata de catre superiori.
    Solicitarea de suport si sustinerea sefului direct si/sau Directorului General pentru oricare dintre sarcinile pe care le are de indeplinit, in cazul in care exista anumite aspecte neclare si / sau interpretabile, astfel incat sa se asigure ca nu pune compania intr-o situatie dezavantajoasa prin deciziile si / sau actiunile ei.


    Sarcini speciale



    Verificarea firmelor care solicita marfuri (situatie financiara, incidente de plata, cifre de afaceri etc) si prezentarea rezultatelor Directorului de Vanzari / Director General
    Verificarea incasarii sumelor facturate
    Intocmirea si transmiterea de proforme pentru clientii care solicita acest lucru, cu aprobarea si verificarea departamentului economic
    Intocmirea si mentinerea evidentei contractelor “de comodat pentru prese”, “cheie HASP” pentru programul de calcul, precum si a documentelor de garantie aferente. Lista referitoare la distributia preselor trebuie incarcata pe server.
    Intocmirea situatiei instrumentelor de garantie existente, verificarea si actualizarea permanenta – impreuna cu Dep. Economic – care le detine.
    Urmarirea situatiei instrumentelor de plata aferente facturilor si incasarea acestora, in colaborare cu dep Economic.

    Alte informatii

    Beneficii:


    Pachet salarial atractiv, in concordanta cu experienta si competentele detinute

    Mediu de lucru placut, profesionist

    Asigurarea transpotului

    Tichete de masa

    Posibilitati de dezvoltare profesionala

    Beneficii

    • Tichete de masa

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    BUCURESTI,

    BUCURESTI,

    BUCURESTI,

    Vezi job-uri similare (216)