Electrician

Angajator: ManpowerGroup Romania
Domeniu:
  • Inginerie
  • Productie
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • Ploiesti
  • Actualizat la: 17.10.2024
    Remote work: On-site
       

    Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

    Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.
    Scurta descriere a companiei

    De peste 70 de ani, ManpowerGroup reprezinta puntea de legatura intre milioane de persoane si piata muncii, prin brandurile sale Manpower, Experis, ManpowerGroup Solutions si Right Management. Compania este prezenta pe piata din Romania din 2003, iar in acesti ani peste 400 de clienti si zeci de mii de candidati au avut incredere in noi pentru a le oferi flexibilitatea, agilitatea, talentele, competentele si oportunitatile de care au nevoie. Indiferent daca va aflati la inceput de drum, sau sunteti profesionisti experimentati, brandurile ManpowerGroup va pot oferi oportunitatile potrivite de a va dezvolta, a dobandi noi abilitati si competente, a fi expusi la proiecte pline de provocari si a creste profesional.

    Cerinte

    Execută lucrări de reparații și întreținere in domeniul electric pentru instalațiile, echipamentele, mașinile și utilajele societații, în conformitate cu planul ︁︀​︂︃︃​︈︃​︀de întreținere și la apariția defecțiunilor, la cererea șefului ierarhic superior, sub coordonarea inginer mecanic șef/șef punct de lucru, cu respectarea normelor privind asigurarea calității, a normelor de igienă, a normelor de sănătate și securitate a muncii și prevenirii și stingerii incendiilor.
    Identifică instalația sau partea din instalație în care urmează a se lucra, precum și defecțiunea ce urmează a o remedia;
    Întrerupe tensiunea și separă instalația sau partea de instalație , după caz, la care urmează să lucreze.
    Verifică lipsa tensiunii și legarea imediată a instalației sau a parții de instalație la pământ și în scurtcircuit.
    Delimitează și semnalizează corespunzător zona de lucru, conform normelor de sănatăte și securitate în muncă.
    Se asigură împotriva accidentelor de natura neelectrică care ar putea surveni pe parcursul executării lucrării.
    Verifică integritatea izolației, îngrădirilor, starea carcaselor; instalațiile de protecție prin legare la nul și/sau legare la pământ; echipamentul de protecția muncii; legăturile la pământ și în scurtcircuit în zona de lucru.
    Are grijă la folosirea aparatelor electrice portabile sau fixe să se conecteze la instalația de legare la pământ.
    Verfică dacă lucrarea de executat presupune schele;si dacă schelele de lucru interioare și exterioare sunt instalate pe suprafețe nivelate și curate,
    Are grijă să evite concentrările de materiale și de oameni într-un singur loc, dacă lucrarea este la înalțime si are grijă ca materialele să fie depozitate pentru a nu împiedica accesul și operațiile de transport;
    Întocmește necesarul de materiale pentru executarea lucrărilor de instalare a noilor utilaje sau pentru îmbunătățirea procesului tehnologic, împreună cu superiorul direct.
    Întocmește necesarul de materiale pentru executarea tablourilor electrice și stabilește dimensionarea cablurilor electrice necesare pentru alimentarea echipamentelor, împreună cu superiorul direct.
    Înlatură și izolează energiile periculoase (tensiuni mecanice, presiune fluide, temperaturi ridicate, energie electrică), semnalizează mașina, echipamentul sau utilajul la care urmează să intervină și delimitează corespunzător zona de lucru, conform N.G.S.S.M..

    Responsabilitati

    Execută efectiv activități de întreținere de rutină, precum și reparații accidentale.
    Colaborează cu șefii de secții/ puncte de lucru pentru detectarea defecțiunilor apărute și intervine pentru remedierea acestora, pentru ca utilajul să fie pornit în cel mai scurt timp.
    Informează șeful ierarhic superior cu privire la problemele tehnice constatate și a soluțiilor de remediere.
    Efectuează lucrările de reparații și întreținere la liniile de îmbuteliere cu informarea prealabilă a reglorului montator și șefului secției Îmbuteliere.
    Execută reparațiile numai în conformitate cu cartea utilajului.
    Completează fișele de intervenție zilnic.
    După fiecare intervenție execută teste împreună cu operatorul instalației.
    Formulează pentru uzul conducerii societății observații și propuneri de natură legislativă, metodologică, procedurală sau organizatorică, atunci când situația o impune;
    Examinează legalitatea, regularitatea și conformitatea operațiunilor, identifică risipa și gestiunea defectuasă și fraudele, iar pe aceste baze, propune măsuri pentru recuperarea pagubelor și sancționarea celor vinovați, după caz.
    Supraveghează activitatea și verifica corectitudinea lucrărilor executate de electricienii contractori la sediul societății și la punctele de lucru.
    Autorizează repornirea echipamentelor după toate intervențiile de natură electrică.
    Utilizează echipamentul de lucru și protecție în mod corespunzător.

    Alte informatii

    Trnasportul este asigurat.

    Beneficii

    • Bonus de performanta
    • Bonus anual
    • Abonament medical
    • Asigurare medicala
    • Tichete de masa

       

    Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

    Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Ploiesti,