Junior Trader - Piata Monetara

Angajator: Raiffeisen Bank
Domeniu:
  • Banci
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 26.10.2024
    Remote work: Hybrid
       

    Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

    Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.
    Scurta descriere a companiei

    Raiffeisen Bank, bancă universală de top, activează pe piața bancară din România de peste 25 de ani, deservind peste 2,3 milioane de clienți, persoane fizice și juridice. Banca are 4.930 de angajați în 291 de unități, 1130 ATM&MFM și 27.000 POS-uri.

    Să lucrezi la Raiffeisen Bank înseamnă să fii alături de oameni care împărtășesc aceeași viziune și aceeași pasiune pentru excelență, ca parte a unui grup international.

    Liderii noștri sunt recunoscuți pentru felul în care își susțin angajații și le insuflă pasiunea lor.

    Bankingul digitalizat este atins doar cu o echipă unită și motivate, susținută de un mediu care sprijină dezvoltarea constantă a abilităților personale și profesionale.

    Te asteptam pe pagina noastra cariere.raiffeisen.ro, pentru a vedea toate rolurile disponibile și a fi parte din echipa Raiffeisen!

    Cerinte

    Ce profil cautam?
    Ai terminat o facultate cu profil economic. Reprezinta un plus, daca detii sau esti in curs de obtinere a unei certificari CFA, ACI sau PRMIA.
    Ne intereseaza sa ai o experienta de minim 3-5 ani in domeniul financiar-bancar, in zone precum trezorerie si piete de capital, asset-management, risc de piata, sau control financiar.
    Ne asteptam sa ai cunostinte solide cu privire la instrumentele pietei monetare, sa intelegi modul de functionare a pietelor financiare si factorii care le influenteaza evolutia.
    De asemenea, vrem sa ai o intelegere de baza a cadrului de reglementare aplicabil institutiilor de credit in materie de lichiditate si solvabilitate.
    Ne dorim sa pastram un nivel ridicat de energie in echipa si contam pe abilitatile tale excelente de comunicare si relationare, capacitatea de a gestiona eficient situatii multiple si iti apreciem o gandire analitica. Nu in ultimul rand pasiunea pentru piata financiara este ceea ne defineste pe noi ca echipa.

    Responsabilitati

    Atributiile tale in noul rol:
    • Negociezi si efectuezi tranzactii pe piata monetara interbancara si interactionezi cu echipa de vanzari a produselor specifice pietei de capital;
    • Monitorizezi si administrezi rezerva minima obligatorie precum si indicatorii de lichiditate prudentiali;
    • Administrezi portofoliile de obligatiuni pentru rezerva de lichiditate, in linie cu politica de investitii aprobata;
    • Efectuezi previziuni privind evolutia viitoare a pozitiei de lichiditate, colaborand indeaproape cu multiple arii din banca, de la Capital Markets, la principalele segmente de business (Retail&Corporate), Financial Controlling si Risc;
    • Participi la procesul de bugetare pentru asigurarea obiectivelor stabilite prin strategia de lichiditate;

       

    Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

    Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.
    Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Raiffeisen Bank. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Raiffeisen Bank >>

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    BUCURESTI,

    Vezi job-uri similare (23)