Director adjunct HORNBACH Colentina

Angajator: Hornbach
Domeniu:
  • Retail - Comert
  • Tip job: full-time
    Nivel job: Manager
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 24.10.2024
    Remote work: On-site
       

    Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

    Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.
    Scurta descriere a companiei

    HORNBACH se află în topul magazinelor de materiale de construcţii şi grădinărit cu o cifră de afaceri de peste 3 miliarde euro/an, cu o reţea de peste 155 de magazine şi peste 20000 de angajaţi. Momentan este prezent în 9 ţări europene. HORNBACH este o afacere de familie, independentă, listată la bursă, aflată deja la a 5-a generaţie Astăzi compania germană operează unul dintre primele cinci lanţuri de magazine de materiale de construcţii şi grădinărit din Europa.

    Cerinte

    IRECTOR ADJUNCT

    Doriți să vă implicați cu toate forțele?!

    Gândirea în proiecte, strategia prețurilor mereu mici, magazine cu suprafață mare de vânzare - HORNBACH și angajații săi au o orientare clară, și anume, direct spre client! Oameni implicați pentru proiectele clienților asigură zilnic în magazinele noastre o atmosferă de cumpărare specială.

    Calificările dumneavoastră:

    - Piatra de temelie! În cazul dumneavoastră, o formare profesională finalizată sau un studiu absolvit.

    - Întotdeauna de actualitate! Sunteți loial comerțului de ani de zile. În caz ideal aveți experiență în conducere în domeniul DIY.

    - Pasiune și implicare! Vânzarea nu este doar un job pentru dumneavoastră, ci o pasiune. În caz ideal cunoașteți deja departamentele noastre de marfă și dețineți competență de specialitate cu privire la acestea.

    - Comerțul înseamnă schimbare! Cunoașteți foarte bine cerințele în domeniul comercial. Dețineți totodată experiență în coordonarea angajaților.

    Bine ați venit în familia HORNBACH!

    În echipa noastră cu peste 26.000 de colegi există întotdeauna loc pentru idei noi și oameni talentați, care doresc să transforme viitorul lor profesional într-un proiect de succes.

    Ne bucurăm să primim candidatura dumneavoastră.

    Responsabilitati

    Sarcinile dumneavoastră:

    - Un exemplu demn de urmat! Preluați în calitate de mână dreaptă a directorului de magazin sarcini de conducere și dețineți întotdeauna o imagine de ansamblu asupra tuturor temelor din magazin.

    - Flexibilitatea în persoană! Vânzarea, conducerea angajaților, managementul costurilor de personal, promovarea vânzărilor, managementul proceselor fac parte din activitățile dumneavoastră zilnice.

    - Imaginea de ansamblu! Susțineți măsurile de promovare a vânzării cât și marketingul specific locației și asigurați în cadrul magazinului procese eficiente și orientate spre obiectiv.

    Alte informatii

    HORNBACH este prezent în 9 ţări europene. HORNBACH este o afacere de familie, independentă, listată la bursă, aflată deja la a 6-a generaţie. Astăzi compania germană operează unul dintre primele cinci lanţuri de magazine de materiale de construcţii şi grădinărit din Europa.

    În spatele succesului HORNBACH se află angajaţii noştri, conduşi de către o echipă de management experimentată. Angajații noştri reprezintă succesul companiei. Compania noastră se dezvoltă an de an şi creează astfel permanent locuri de muncă noi şi de durată. Din acest motiv, modalitatea de cooperare este similară celei specifice unei mari familii. Tinerii lucrează alături de cei în vârstă, cei experimentaţi alături de cei în curs de instruire, uniţi prin loialitate, umanitate şi încredere. Dreptul de a greşi este un lucru firesc, asemenea dreptului de a beneficia de perspective profesionale.

    Peste 145 de ani de istorie dovedesc succesul HORNBACH!

    În curând un nou magazin - HORNBACH Colentina!

    Beneficii

    • Bonus anual
    • Prime ocazii speciale (ex: Paste, Craciun, 8 mar etc)
    • Abonament medical
    • Training-uri
    • Cursuri
    • Certificari/Atestate
    • Abonament Bookster
    • Decontarea transportului
    • Petreceri/evenimente companie
    • Tichete de masa

       

    Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

    Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    Vezi job-uri similare (5)