Care sunt Angajatorii de TOP din domeniul bancar si pentru ce pozitii recruteaza?



Daca iti doresti o cariera in domeniul bancar te asteptam la targul de cariera Angajatori de TOP vineri – 25 martie si sambata 26 martie.

Angajatorii de TOP din domeniul bancar pe care ii poti intalni la aceasta editie sunt:





Cea mai mare banca din Romania va fi prezenta la aceasta editie Angajatori de TOP cu un SkillShop:  Banking 2.0! Experience BCR!. Afla direct de la reprezentantii echipei cum se desfasoara experienta BCR si vino sa ii intalnesti la stand,  unde poti aplica la un numar mare de oportunitati de cariera.

„Similar anilor trecuti, in BCR se regaseste aceeasi dinamica in zona de recrutare, datorata pe de o parte dimensiunii companiei, si pe de alta parte proiectelor inovative din acest an care au generat noi structuri in banca, si deci noi pozitii de ocupat.

Recrutam  pentru pozitii de profesionisti cu expertiza, insa ne orientam si catre tineri cu un minimum de experienta, care sa isi doreasca sa inceapa un drum profesional intr-o banca de top.

Ne-am bucura sa intalnim la evenimentul din aceasta primavara tineri care sa aiba atat abilitati tehnice (SQL, Excel. Access) sau un profil economic, cu un minim de cunostinte in contabilitate/ controlling.

Indiferent insa de profilul facultatii absolvite, ii cautam in special pe aceia care sunt cu adevarat motivati de o viata profesionala in domeniul bancar.” Echipa BCR
 

Aici gasesti lista completa a oportunitatilor iar mai multe detalii poti obtine la standul BCR vineri si sambata.








La standul Raiffeisen Bank vei putea gasi oportunitatea potrivita in Front Office sau vei putea aplica
la una din urmatoarele pozitii:  




Iti doresti sa faci parte din echipa Bancii Transilvania? Acum ai sansa sa ii intalnesti la stand, in cadrul celui mai mare targ de cariera – Angajatori de TOP Bucuresti. Discuta direct cu reprezentantii companiei si afla care sunt planurile lor de recrutare pentru urmatoarea perioada:

Consultant Vanzari Directe
Consilieri Clienti Persoane Fizice
Relationship Manager Divizia pentru Medici
Administrator Cont Cash&Noncash






ProCredit Bank recruteaza in aceasta primavara la Angajatori de TOP pentru Programul ‘Vrei sa lucrezi intr-o banca germana?’. Acesta este adresat acelora care doresc sa se specializeze in domeniul bancar, atat absolventi de studii superioare, cat si studenti, fara experienta anterioara in domeniu.
 
Programul se adreseaza tinerilor care isi doresc sa lucreze intr-un mediu dinamic si care au cunostinte avansate de limba engleza. Daca iti doresti sa faci parte dintr-o companie cu prezenta internationala, ProCredit Bank este mediul perfect de dezvoltare.
 

Pentru mai multe detalii va invitam la standul ProCredit Bank pentru a discuta direct cu reprezentantii companiei.









Societe Generale European Business Services este una dintre cele mai mari companii de servicii financiare din Europa si vine sa te intalneasca la Angajatori de TOP Bucuresti, pe 25 si 26 martie. Iata ce oportunitati de cariera gasesti la stand:
 






Unicredit Business Integrated Solutions vine la Angajatori de TOP Bucuresti si te asteapta la standul amenajat la Sala Palatului in cele doua zile de eveniment. Iata job-urile disponibile in domeniul Bancar la care poti aplica cu CV-ul tau Barcode:
 
Acceseaza toate oportunitatile de cariera ale companiei!


Aici gasiti detalii complete despre programul acestei editii Angajatori de TOP Bucuresti si lista companiilor care vor recruta in aceasta primavara pentru 5000 de joburi in Bucuresti sau chiar la nivel international.

 

Va recomandam si:

Oportunități de angajare prin DB Work la Angajatori de TOP - Timișoara, 18-19 octombrie

ULTIMELE JOBURI