In aceasta primavara, Angajatori de TOP Timisoara te intampina cu peste 600 de joburi in Inginerie si industria Automotive



Angajatori de TOP revine in luna martie in Timisoara cu multe oportunitati! Evenimentul de cariera este dedicat profesionistilor si tinerilor aflati in cautarea unui job si va avea loc in perioada 18-19 martie, la Centrul Regional de Afaceri. Daca esti pasionat de inginerie si automotive, vei regasi joburi in proportie de peste 35% pentru pozitiile entry-level, 42% pentru pozitiile middle-level si 22% dintre joburi pentru pozitiile seniori.

Editia din primavara se remarca printr-o diversitate a oportunitatilor de cariera si prin sedintele gratuite de consiliere in cariera, prin care poti obtine feedback pe CV.

Daca esti pregatit sa-ti construiesti strategia ta de cariera, vino sa descoperi care sunt principalele competente si abilitati cautate de angajatorii precum: Continental, Flex, DRÄXLMAIER Group, Kimball Electronics Romania, Yazaki Component Technology, Valeo Lighting Injection, Barum Automotive, Mahle,  Zoppas Industries Romania, etc.

Dintre companiile participante la aceasta editie, care ar putea fi de interes pentru tine, si-au anuntat prezenta: SW Developer for Embedded Communications PSS TSR, Mechanical design Engineer, Image Processing Algorithm PM for ADAS TSR, Industrial Engineering & Process Improvement Specialist, Diagnosis Engineer, etc. Am facut o selectie a joburilor pe care o poti vedea mai jos.

Pe langa oportunitatile de cariera, companiile te asteapta  la sesiunea de workshop, unde poti sa afli informati exclusive despre structura si cultura organizationala, evolutia profesionala , planurile de crestere. Iata cateva dintre tematicilie planificate:
Afla care sunt oportunitile pentru care merita sa te intalnesti cu angajatorii din Timisoara.
 

Accesul la eveniment este gratuit in baza preinscrierii pe Hipo.ro.

Dupa inscriere,scaneaza-ti CV-ul la Angajatori de TOP la cel putin o companie si castiga premiul pus la bataie. Vezi toate detaliile concursului!

Va recomandam si:

Oportunități de angajare prin DB Work la Angajatori de TOP - Timișoara, 18-19 octombrie

ULTIMELE JOBURI

  Articole Cariera