Peste 1000 de joburi pentru candidatii cu background economic intr-un singur loc – Centrul Regional de Afaceri din Timisoara – 18-19 martie



Cea de-a 8 editie a celui mai mare targ de cariera, Angajatori de TOP, revine in luna martie in Banat. Evenimentul de cariera dedicat profesionistilor si tinerilor aflati in cautarea unui job va avea loc in perioada 18-19 martie, la Centrul Regional de Afaceri.

Chiar daca in aceasta perioada accentul se pune mai ales pe industria IT si Inginerie, Angajatori de TOP Timisoara vine cu peste 1000 de joburi atractive din Retail, Servicii si BPO, FMCG, Banking, HR, Audit sau Consultanta. Acestea sunt oferite de companii precum EY Romania, KPMG, Accenture, KFC, Lidl Romania, Raiffeisen Bank, ProCredit Bank, HELPLINE, Bosch Service Solutions, McDonald’s Romania, Netex, Auchan Romania, Rewe Romania, Profi Rom Food, Mondial SA, Pizza Hut sau Generali Romania Asigurare Reasigurare. Pe langa asta, agentii de recrutare ca Adecco si Professional iti pot oferi o paleta larga de locuri de munca.

Oportunitatile de cariera deschise de catre companii sunt dispuse pe nivele de experienta: 22% dintre joburi sunt pentru candidatii senior, 42% sunt pozitii middle-level, in timp ce 35% sunt pentru candidatii entry-level.
Dintre pozitiile deschise pentru tine putem enumera:
 
 

Audit Internship
 

Accounts Payable Coordinator

Project Manager Client Services

Senior Project Manager

Economist for external accounting AP with english

Divizia Bosch Service Solutions are in prezent in jur de 570 de angajati in Timisoara, in cele doua centre, iar pentru 2016 vizeaza o crestere a personalului  cu aproximativ 20%.


Customer Support Team Leader (with French & English)

 


 

Manager Trainee
 


Daca vrei sa afli cat mai multe detalii despre companii si asteptarile acestora de la tine, daca nu esti sigur de ceea ce iti doresti, sau nu stii daca mediul de lucru este potrivit pentru tine, te invitam sa te inscrii la SkillShopurile sustinute de reprezentantii companiilor cu scopul de a te indruma spre un start reusit:
In cadrul evenimentului exista si o zona de consiliere in cariera pe baza de CV. La standul de CV Experts invitam consilieri in cariera care iti pot oferi feedback pe CV. Indiferent ca esti la inceput de cariera sau profesionist, sfaturile unui specialist iti permit sa eviti eventuale greseli si sa te pregatesti mai bine pentru procesul de selectie.

Datorita acestor avantaje, sansele sa obtii rezultatul scontat cresc considerabil, indiferent de nivelul tau de pregatire. Accesul la eveniment este gratuit in baza preinscrierii pe Hipo.ro. Dupa inscriere,scaneaza-ti CV-ul la cel putin o companie si castiga premiul!

Te asteptam cu CV-ul BarCode sa vezi cu ochii tai ce ofera Angajatorii banateni de TOP!

Va recomandam si:

Oportunități de angajare prin DB Work la Angajatori de TOP - Timișoara, 18-19 octombrie

ULTIMELE JOBURI

  Articole Cariera