4 lucruri pe care nu le stiai despre cele 4 centre de suport care recruteaza primavara aceasta la Angajatori de TOP!


Descopera cultura organizationala, programele inedite de training si beneficiile de care se bucura angajatii din cadrul companiilor Allianz Worldwide Partners, Computer Generated Solutions, DB Schenker Global Services Europe si TELUS International Europe. Descarca-ti CV-ul Barcode si vino la Angajatori de TOP pe 25-26 martie sa faci cunostinta cu specialistii din industria de outsourcing.
 

Allianz Worldwide Partners

Allianz Worldwide Partners si-a propus o crestere cu peste 50% a numarului angajatilor si participa primavara aceasta la Angajatori de TOP cu numeroase oportunitati de cariera.

Iata cateva lucruri pe care nu le stiai despre Allianz Worldwide Partners

1. 30 - 50% din cei care au urmat un program de internship / management trainee au fost retinuti pentru o pozitie full-time.

2. Planul pentru anul 2016 pune accentul pe recrutarea a 100 de noi angajati, declara Daniela Micusan, Managing Director in cadrul Allianz Worldwide Partners Romania.

3. In cadrul Angajatori de TOP, Allianz Worldwide Partners pune la dispozitie 30 de pozitii pentru vorbitorii de limba italiana, 20 de pozitii pentru vorbitorii de limba germana si 10 pozitii pentru vorbitorii de limba franceza.

Mai mult, echipa Allianz isi doreste sa te cunoasca asa ca te invita la un SkillShop dedicat candidatilor determinati si talentati, dornici de dezvoltare personala si profesionala: “How to achieve what you want”. Acesta va fi sustinut de Michael Van den Brandt, Head of Change Management Group Operations and Network. Inscrie-te la SkillShop-ul Allianz Worldwide Partners!
   

Computer Generated Solutions

Computer Generated Solutions Romania (CGS Romania) este cel mai important funrizor de solutii de outsourcing pe piata din Romania, angajeaza masiv anul acesta si scoate la concurs posturi in limbile engleza, franceza, germana, spaniola, italiana, portugheza, olandeza, maghiara. In prezent, CGS Romania furnizeaza servicii in 18 limbi straine, avand 5 centre de suport in Bucuresti, Brasov, Sibiu, Targu-Jiu si Galati. 

1.CGS Romania a castigat premiul „Multinationala anului” la Gala Wall-Street.Ro in 2015 si este considerat printre cei mai mari angajatori din Romania, cu peste 3000 de angajati.

2. Furnizor global de aplicatii comerciale, sisteme de invatare si servicii de externalizare, a fost numit la inceputul acestui an, in “2016 Global Ourtsourcing 100” de catre Asociatia Internationala a Profesionistilor in Externalizare ® (IAOP®), asociatie care recunoaste cei mai buni furnizori de servicii de externalizare din lume.

3. Peste 90% din managerii CGS Romania au evoluat din interiorul companiei, de pe pozitii de entry level.

4. Anul acesta, CGS Romania organizeaza o competitie interna bazata pe inovatie, dorinta de a progresa si proactivitate, in urma careia castigatorii pot primi o stea pe “Walk of Fame”.

In cadrul evenimentului Angajatori de TOP, Tiberiu Nechifor- trainer, CGS, Irina Antohi - trainer CGS iti propun un workshop in cadrul caruia poti afla despre proiectele actuale ale companiei si cum poti face parte din echipa „Friends working together”. Inscrie-te acum la workshop-ul Let’s meet and learn more about our company.
 
      
 

DB Schenker Global Services Europe

DB Schenker Global Services Europe ofera servicii de contabilitate colegilor din Europa, iar pozitiile deschise se adreseaza tinerilor absolventi de studii economice si limbi straine, dar si celor care doresc sa isi dezvolte o cariera in managementul proiectelor.

1. Cele mai interesante oportunitati de cariera presupun calatorii in proportie de 80% din timp, un contact permanent cu echipe internationale, dar si parte de coordonare echipe.
 
2. Sediul din Romania este primul infiintat pentru standardizarea intregului proces de gestionare si monitorizare a creantelor Grupului Schenker la nivel european.  

3. L.O.V.E Days – Leave Office Very Early este unul dintre beneficiile de care se bucura angajatii DB Schenker SSC.

4. Pozitiile deschise se adreseaza tinerilor absolventi de studii economice, limbi straine si celor care isi doresc o cariera in managementul proiectelor.

Sa stii cum sa gestionezi esecurile este esential in evolutia catre o cariera de succes, de aceea specialistii DB Schenker SSC iti vor prezenta strategiile folosite intr-un mediu plin de provocari. In acest scop, Tiberiu Nancu, Implementation Manager si Silvia Moroianu, Training and Development Lead te invita sa participi la SkillShop-ul „3 reasons great careers succed and 3 reasons they fail” pe care il vor sustine in cadrul Angajatori de TOP!
 

TELUS International Europe


TELUS International Europe se concentreaza in Romania in special pe pozitii de entry-level in departamente precum suport clienti, analiza de frauda, suport tehnic, moderare site, in peste 30 de limbi straine. Investind constant in formarea si dezvoltarea angajatilor, nu de putine ori managerii companiei reprezinta de fapt povesti de cariera de succes incepute in cadrul echipei de pe pozitii de entry level.

1. TELUS International Europe a fost numit unul dintre primii 5 „Cei mai iubiti angajatori” din Romania, conform unui studiu realizat de Inspire Group and Mercury Research.
2. 80% dintre angajatii TELUS International Europe si-au dezvoltat cariera incepand de pe pozitii de entry level.
3. In fiecare Marti, angajatii isi primesc cartile favorite la birou.
4. Pentru relaxarea angajatilor, compania pune la dispozitie sesiuni gratuite de masaj la birou.

Descopera noul sediu TELUS International Europe printr-un tur virtual!
 
      

TELUS International Europe recruteaza masiv la aceasta editie Angajatori de TOP, oferind oportunitati de cariera inedite, precum si un Workshop interactiv  „Roadmap to success”, sustinut  de Lukacs Stefan si Diaconescu Bianca care vor impartasi provocarile intalnite in procesul de dezvoltare a carierei, precum si cum au reusit sa le depaseasca intr-un mediu de lucru dinamic. Inscrie-te la workshop aici!

Descarca-ti CV-ul Barcode si vino la Angajatori de TOP pe 25-26 martie sa faci cunostinta cu specialistii din industria de outsourcing.
 

Va recomandam si:

Oportunități de angajare prin DB Work la Angajatori de TOP - Timișoara, 18-19 octombrie

ULTIMELE JOBURI