Spune-ne ce fel de job seeker esti si noi iti spunem cum sa te pregatesti pentru Angajatori de TOP 2016



Cel mai mare targ de cariera din Romania – Angajatori de TOP Bucuresti – implineste 20 de editii de success si se apropie cu pasi repezi. Peste 100 dintre cei mai doriti angajatori din tar ate asteapta pe 25 si 26 martie 2016, la Sala Palatului, pentru a-ti prezenta oferta de job-uri si a te cunoaste.

Si pentru ca vrem sa fii pregatit pentru cariera pe care o meriti, am realizat un top al tipurilor de job seeker. Tu in care dintre ele te regasesti?

1.OBSERVER

Daca esti genul de candidat care se intereseaza din timp de situatia de pe piata fortei de munca chiar daca nu planuieste sa se angajeze in viitorul foarte apropiat, atunci esti un OBSERVER. De la Angajatori de TOP poti afla direct de la standurile companiilor preferate care este procesul de recrutare, cum te poti pregati din timp si cum te poti dezvolta in cadrul companiei.

Rezerva-ti loc si la workshop-urile organizate in cadrul evenimentului si vei plecat de la targ informat!
 

2.RESEARCHER

Tu stii cat de important este sa faci ceea ce iti place si vrei sa te asiguri ca asa se va intampla. Ai cateva companii preferate, insa cantaresti bine lucrurile inainte de a actiona. In acest caz, esti un RESEARCHER! Vino la targ vineri si sambata si afla raspunsurile tuturor intrebarilor tale pentru a lua decizia corecta!

Vezi lista celor 100 de companii participante si construieste-ti planul de atac!
 

3.NETWORKER

Tu esti cel care initiaza discutiile, mereu sociabil si in cautare de oameni cu aceleasi interese profesionale ca si tine! Felicitari, esti un NETWORKER! Ai deja contacte la toate firmele de care esti interesat, stii de la cine sa afli ultimele informatii despre job-urile disponibile si nu ai probleme cand vine vorba de interactiunea cu angajatorii.

Acceseaza cele 5000 de job-uri disponibile in cadrul targului si pregateste-te sa aplici!
 

4.HUNTER

Tu esti cel pus pe fapte! Esti decis sa transformi orice experienta de cariera intr-o reusita si te-ai hotarat deja sa pleci acasa macar cu interviul de angajare programat, daca nu chiar cu job-ul dorit! Daca te regasesti in aceasta descriere, esti un HUNTER. Fie ca ai trecut prin stadiile de mai sus, fie ca este ceva spontan, tu ai deja lectiile invatate si esti pregatit de atac!

Descarca-ti CV-ul in format Barcode si asigura-te ca iti atingi obiectivul la targ!
 
Ai decis in ce categorie te incadrezi si ti-ai facut deja planul pentru 25 si 26 martie? Ne vedem la targ! 

Va recomandam si:

Oportunități de angajare prin DB Work la Angajatori de TOP - Timișoara, 18-19 octombrie

ULTIMELE JOBURI