TOP 3 lucruri pe care sa NU le faci la un targ de job-uri – Pregateste-te pentru Angajatori de TOP 2016



Pentru ca ne mai despart doar cateva zile de cel mai mare targ de cariera – Angajatori de TOP Bucuresti – iti venim in ajutor! Pregatirea corespunzatoare este cheia succesului in cautarea unui job. Vino inarmat cu CV-ul tau Barcode pe 25 si 26 martie 2016, la Sala Palatului si noi te premiem cu job-uri si surprize.

Iar ca tu sa nu dai gres, iata un TOP al lucrurilor pe care sa NU le faci la un targ de cariera:
 

1. Nu te imbraca inadecvat

Daca privesti participarea la un targ de cariera ca pe o oportunitate de a avea zeci de mini-interviuri cu companiile preferate, trebuie sa il tratezi cu seriozitate si cand vine vorba de vestimentatie. Renunta la trening sau la blugii taiati. Iar daca toate acestea le asortezi cu CV-ul tau in format Barcode, ai toate sansele sa pleci de la targ cu job-ul visat!

Descarca CV-ul in format Barcode >>
 

2. Nu intreba companiile cu ce se ocupa

Chiar daca nu ai avut timp sa cumosti toate companiile participante la un targ de cariera, nu este indicat sa intrebi angajatorul care este sfera lui de activitate. Incearca sa te hotarasti inaintea targului care sunt companiile cu care ai vrea sa discuti la stand si vino pregatit cu cateva informatii de acasa.

Acceseaza lista companiilor participante si afla totul despre ele >>
 

3. Nu intreba care este ora mesei

Organizatorii unui targ de cariera au grija sa iti ofere toate conditiile pentru ca tu sa gasesti cu usurinta standurile companiilor preferate, sa ai CV-ul pregatit, sa cunosti in detaliu companiile prin participarea la workshop-urile organizate sau ai un raspuns pentru toate intrebarile de cariera. Nu intreba cand se serveste pranzul sau de unde poti lua cafea pe gratis, ci concentreaza-te pe obiectivul principal: gasirea unui job potrivit!

Inscrie-te la workshop-ul companiei preferate >>
 
Esti pregatit sa te angajezi primavara aceasta? Te asteptam la targ!

Va recomandam si:

Oportunități de angajare prin DB Work la Angajatori de TOP - Timișoara, 18-19 octombrie

ULTIMELE JOBURI