Joburile cele mai noi din domeniul non-tehnic le gasesti la Angajatori de TOP Timisoara primavara aceasta

 

Angajatori de TOP se diferentiaza de toate evenimentele de cariera prin cea mai mare diversitate a joburilor atat pe domenii, cat si pe nivele de experienta. Chiar daca in Timisoara cei mai mari jucatori din industrie sunt din inginerie si IT, candidatii cu profil non-tehnic se bucura de oferta foarte generoasa de oportunitati de cariera, vorbitorii de limbi straine fiind privilegiati.

Fie ca vorbim de companii de Outsourcing, Shared Service Centers, FMCG, Cercetare de piata, Telecom sau angajatori din Retail, Banking sau Automotive, toate ofera o paleta larga de oportunitati. Bosch Service Solutions, Raiffeisen Bank, Coca-Cola HBC Romania, Hornbach, ProCredit Bank sunt doar cateva dintre numele prezente la targ- mai jos am facut o selectie a joburilor pe care ar putea fi de interes pentru tine.

Mai mult decat atat, 3 consultanti in cariera vor oferi consiliere gratuita pe CV timp de doua zile, iar daca vrei sa castigi un curs de limbi straine, poti sa-ti testezi gratuit nivelul la eveniment si intri automat intr-un concurs.

Consideram ca merita sa pui in calendar cea de-a 10-a editie Angajatori de TOP Timisoara pentru ca primavara este momentul in care majoritatea angajatorilor isi lanseaza planurile de recrutare. Merita sa vii sa discuti cu acestia si sa afli mai multe despre planurile de dezvoltare pe care le ofera, dar si informatii despre dinamica pietei care a ar fi relevant pentru tine. Consulta lista de mai jos si afla pentru care dintre joburi esti potrivit:

 

Credem mult in valoarea interactiunii face to face si a informatiilor pe care le poti obtine dintr-o discutie. Am definit o arie de SkillShopuri care te pot ajuta sa afli mai multe detalii despre topicurile de interes pentru tine. Iata cateva dintre tematicile planificate:
 



 
 Internships - investments in your future
                   Cv-ul, spotul tau publicitar de 30 de secunde

 Interview success formula


 
 Importance of a team



Inscrie-te la Angajatori de TOP si noi te tinem la curent cu toate noustatile legate de eveniment! Te asteptam pe 17 martie intre orele 10:00-18:00 si pe 18 martie intre 10:00-17:00 la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara.

Nu uita! Peste 80 de companii vor fi prezente la targ cu peste 3000 de joburi pentru studenti, absolventi si tineri profesionisti.


 

Inscriere Angajatori de TOP Timisoara

 

Va recomandam si:

Oportunități de angajare prin DB Work la Angajatori de TOP - Timișoara, 18-19 octombrie

ULTIMELE JOBURI

  Articole Cariera