Care sunt Angajatorii de TOP din domeniul IT si pentru ce pozitii recruteaza in Bucuresti?

Incepe primavara cu un eveniment care sa te inspire tot anul!  Angajatori de TOP Bucuresti, cel mai mare eveniment de cariera, reuneste pe 24-25 martie, la Sala Palatului, peste 30 de companii IT si mii de oportunitati de cariera.

In cadrul Angajatori de TOP am creat mediul ideal schimbului de informatie prin intermediul unor Techlab-uri si Conferinte TechTalks care acopera aspecte legate de Software Development, Web and Mobile, IT Megatrends, Robotics, AI & IoT.

 


Speakeri locali si internationali din cadrul unor renumite companii IT & C vor fi prezenti pentru a iti impartasi din cunostintele acumulate pe parcursul dezvoltarii lor profesionale: IBMEricsson, Societe Generale European Business Services, EY, BCR.

Daca iti doresti o cariera in programare poti aplica la joburile companiei IBM:
 
Senior Application Developer C# .NET @ IBM Romania

 IBM Internship - open to learn PL1/ Cobol (start date March)

 IBM Internship - SAP Consultant (Finance, HR, Logistics)

IBM Internship - System Administrator (Linux + SQL)
 

Totodata, IBM te invita sa descoperi mai multe despre tehnologiile utilizate de companie la Conferinta Web & Mobile. Mai sunt doar 5 locuri disponibile, inscrie-te gratuit acumhttps://goo.gl/rcGvb9 

 


Un alt angajator de seama este Ericsson, unul dintre cei mai mari furnizori de echipamente şi servicii pentru industria de telecom din lume, ofera in prezent urmatoarele posturi in Bucuresti:

  System Administrator (Cloud Platform)

  1st Level Operations with Spanish/ French

  CRM Operations Engineer


Daca vrei sa te pui la curent cu impactul pe care Internet of Things il va avea in viitor si cum cum tehnologiile IoT vor schimba activitatea companiilor, te asteptam la TechLab-ul “Embrace the 5th generation” sustinut de compania Ericsson. Ultimele 10 locuri disponibile, inscrie-te gratuit acum: https://goo.gl/zOnCbi

 


Societe Generale European Business Services reprezinta centrul de servicii pentru Grupul Societe Generale. Compania ofera servicii profesionale de inalta calitate, in diverse domenii de activitate pentru entitatile Grupului din intreaga lume (finante / contabilitate, achizitii, resurse umane si IT).

  Application Security Analyst with French

  C# Technical Leader - Bucharest

  Senior Business Analyst - Bucharest

Daca consideri digitalizarea serviciilor un subiect de actualitate, iti oferim o invitatie gratuita in cadrul conferintei Software Development unde vei putea interactiona cu speakerul international Nicolas Boitout, Learning & Innovation IT Manager in cadrul SG EBS, care iti va vorbi despre cum IT-ul si Big Data conduc o banca in zilele noastre. Grabeste-te, mai sunt 15 locuri disponibile: https://goo.gl/PBSL2y 


Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania, incluzand operatiunile de banca universala, precum si societatile de profil de pe piata leasingului, pensiilor private si a bancilor de locuinte. Printre joburile disponibile ale companiei se numara:

    Programator

  Analist Testare Business Intelligence

  Programator Raportari

Vrei sa afli cum se iei decizii manageriale in domeniul financiar? Ce presupune conceptul de Business Intelligence si Data Warehouse? BCR sustine TechLab-ul “Do you want to mix IT knowledge with economics? The "Business Intelligence Specialist" could be the next level of your career!”. Grabeste-te, mai sunt 10 locuri disponibile: https://goo.gl/l5qAGJ


EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global ce furnizează servicii integrate de audit, asistenţă fiscală, asistenţă în tranzacţii şi servicii de asistenţă în afaceri către companii multinaţionale şi locale. Daca iti doresti o cariera in cadrul EY, urmatorul job este disponibil:

                  Junior Robotics Process Automation Consultant - Bucharest

Pentru a afla mai multe despre roboti si modul in care acestia ajuta la automatizarea proceselor de business, iti oferim o invitatie gratuita la Conferinta IT Megatrends: Robotics, AI & IoT unde invitatul nostru international, Vargha Moayed va sustine o prezentare pe tema “Take the ROBOT out of the HUMAN”. Ultimele 10 locuri disponibile, inregistreaza-te acum: https://goo.gl/8EPUOw


Daca iti doresti sa descoperi care sunt ultimele trenduri ce vor avea impact asupra industriei IT in urmatorii ani, despre cybersecurity si modalitati de protejare impotriva atacurilor cibernetice, Internet of Things, Business Intelligence si Data Warehouse ori digitalizarea serviciilor bancare, te asteptam la Angajatori de TOP, in cadrul sesiunilor TechTalks.
https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/bucuresti/Tech_Talks


Pe 24-25 Martie ne vedem la Sala Palatului, incepand cu ora 10:00 pentru a contribui impreuna la dezvoltarea si profesionalizarea comunitatii IT!




 

Va recomandam si:

Oportunități de angajare prin DB Work la Angajatori de TOP - Timișoara, 18-19 octombrie

ULTIMELE JOBURI

  Articole Cariera