Vrem studenţii #SUPERTARI precum cafeaua Jacobs - Editia 2017


VREM SPUMA FACULTAÅ¢II.

CREMA GRUPEI.
 

Mesajul e scurt ca un Ristretto: vrem studenÅ£ii #SUPERTARI precum cafeaua Jacobs. Aceia pe care-i ÅŸtie toată seria pentru energia lor, cu idei deÅŸtepte ÅŸi curaj să le puna în aplicare. Cei care sunt mereu cu un pas înaintea tuturor.



 

Creează-ţi experienţa de #CampionAlCafelei alături de noi!
 

Visul tău începe cu Internshipul în Jacobs Douwe Egberts...
 

Suntem mândri #CampioniAiCafelei, călăuziÅ£i zilnic de 5 valori în misiunea noastră.
 

Haide să ne descoperi. Acum putem scrie o poveste împreună!
 

#Simplicity – Distilează esenÅ£a începând ziua cu o ceaÅŸcă de cafea bună!

#Accountability – Tu ai acum ÅŸansa să devii #CampionAlCafelei. Ai auzit de un vis care să fie mai real decât cel căruia îi dai #START chiar tu? Asumă-Å£i responsabilitatea pentru propria dezvoltare ÅŸi înscrie-te în programul de internship JACOBS.

#Discipline – Informează-te asupra programului ÅŸi colectează toate informaÅ£iile necesare legate de procesul de aplicare ÅŸi selecÅ£ie.

#Solidarity Noi ajutăm milioane de oameni să viseze în fiecare zi. Iar tu îÅ£i poÅ£i împlini visul ÅŸi poÅ£i lua parte la îndeplinirea visurilor celor din jur!

#Entrepreneurship – Pe tine te căutăm să ni te alături ÅŸi să contribui la punerea în miÅŸcare a milioane de visuri. Impactul pe care îl vei avea nu va trece neobservat în cultura noastră.


Facts about Jacobs Douwe Egberts (JDE): Misiunea noastra este simplă, 5000 de ceşti de cafea pe secundă
 

Credem că este uimitor ce se întâmplă în jurul unei ceÅŸti de cafea. Viziunea care ne animă este că fiecare om merită să bea cafeaua pe care o iubeÅŸte ÅŸi care îi e pe plac; oriunde ar fi ÅŸi oricum ar alege să o servească. Jacobs Douwe Egberts, companie internaÅ£ională de cafea ÅŸi ceai, este casa unora dintre cele mai cunoscute branduri de cafea din lume: Jacobs, Tassimo, Moccona, Senseo, L'OR, Douwe Egberts, Kenco, Pilão & Gevalia, deservind consumatori din peste 100 de ţări. Pentru mai multe informaÅ£ii vizitează pagina noastră: www.jacobsdouweegberts.com.


Internship Highlights: Odată cu expansiunea noastră, te dezvolţi şi tu
 

Programul de internship JACOBS reprezintă o oportunitate profesională pentru studenÅ£ii în ultimii ani de studii, masteranzi sau cei care tocmai ÅŸi-au finalizat studiile, vorbitori de #LimbaEngleză, aprinÅŸi de  #SpiritAntreprenorial ÅŸi care pun #Pasiune în tot ceea ce fac zi de zi. Rolurile de interni din cadrul programului sunt disponibile numai pentru candidaÅ£ii eligibili, dispuÅŸi să lucreze în sediul nostru din BucureÅŸti din ziua 1.
 

Procesul de selecÅ£ie va avea loc în perioada Mai – Iulie 2017 ÅŸi este împărÅ£it în 3 etape. Doar candidaÅ£ii ofertaÅ£i vor intra în program iar perioada de desfăşurarea a internshipului este Iulie 2017  – Iunie 2018.

În cele 12 luni vei lucra în program full-time flexibil ÅŸi plătit. La fiecare 3 luni vei avea ocazia să iei contact cu unul dintre departamentele următoare: Marketing, Sales, Finance ÅŸi Supply Chain. Astfel:
 

  • Vei înÅ£elege rolul ÅŸi responsabilităţile fiecărui departament în atingerea misiunii noastre
  • ÎÅ£i vei transforma ideile în proiecte cu impact pozitiv în lumea cafelei, lume in care Jacobs Douwe Egberts intenÅ£ionează să se diferenÅ£ieze ÅŸi să se menÅ£ină în rolul de lider
  • Vei descoperi domeniul în care vei dori să îÅ£i laÅŸi amprenta, în care te potriveÅŸti ÅŸi în care vei dori să activezi ca profesionist
                                                                             



                                                                                     
 

Va recomandam si:

Mai - Tu la ce aplici?

ULTIMELE JOBURI