Descopera experienta de care te poti bucura la Angajatori de TOP Timisoara



Porneste pe cel mai scurt drum de la candidat la angajat pe 13 - 14 octombrie, la Centrul Regional de Afaceri. Cel mai mare targ de cariera revine cu o noua editie in aceasta toamna si iti aduce o multime de oportunitati de cariera si surprize.

Conform studiului ManpowerGroup referitor la perspectivele fortei de munca in Romania, angajatorii din vestul tarii preconizeaza ca isi vor creste numarul total de angajati in urmatoarele 3 luni. Astfel ca, atat in nord-vest, cat si in sud-vest se raporteaza previziuni de angajare de +25%, respectiv de +13%.

In comparatie cu editiile anterioare Angajatori de TOP, remarcam o evolutie a numarului de pozitii deschise. Cele 3000 de oportunitati de cariera sunt adresate atat candidatilor cu experienta, celor cu un nivel mediu de experienta, cat si studentilor si absolventilor. 20% dintre joburile deschise sunt adresate candidatilor cu peste 3 ani experienta, 37% persoanelor cu 1-3 ani experienta, in timp ce 32% sunt joburi pentru candidatii entry-level, iar 12% sunt pozitii in cadrul programelor de internship.




Angajatori de TOP Timisoara ofera candidatilor posibilitatea sa aplice la o diversitate de oportunitati de cariera, companiile prezente avand joburi deschise pentru aproape toate specializarile si nivelurile de experienta. Joburile deschise de companii sunt in departamente precum:
  • IT&C
  • Inginerie
  • Vanzari
  • Marketing
  • Achizitii-Logistica-Aprovizionare
  • Controlul calitatii
  • Design
  • Juridic
  • PR
  • Comunicare
  • Resurse umane 
Angajatori de TOP Timisoara reprezinta o intreaga experienta concentrata in jurul carierei tale

La evenimentul din primavara s-au reunit 80 de companii cu 3000 de oportunitati de cariera pentru studenti, proaspat absolventi si profesionisti cu experienta. In plus, la standurile companiior, participantii au avut parte de experiente inedite si surprize precum photo booths, gadget-uri si concursuri. Cei interesati puteau beneficia de consiliere gratuita in cariera in zona CV Experts sau puteau sustine teste de apreciere a nivelului de cunoastere a limbilor engleza, germana, franceza, spaniola sau italiana.



Citind aceste randuri te gandesti ca ti-ar fi placut sa fii si tu la targ? Ei bine, poti! Vino in aceasta toamna intre 13-14 octombrie la C.R.A.F.T. si te vei putea bucura de si mai multe surprize.

De ce sa participi la Angajatori de TOP Timisoara?

1. Este locul perfect in care poti interactiona cu companii de top care recruteaza anul acesta in Banat, dar poti afla si mai multe informatii si detalii de la specialisti in resurse umane, participand la workshop-urile de cariera oferite de reprezentantii companiilor partenere. Astfel ca, in cadrul SkillShop-urilor vor fi abordate teme pentru dezvoltarea abilitatilor si competentelor, despre cum poti sa descoperi tendintele de pe piata fortei de munca, dar si cum poti sa identifici solutii pentru a devenii cel mai bun in domenul in care activezi.

Vodafone Romania, Bosch Service Solutions, AIESEC Timisoara, ZTE Services Romania, Valeo Lighting Injection, HELPLINE si Portalul Hipo.ro pregatesc SkillShop-uri pentru participanti. Daca vrei sa te dezvolti atat personal, cat si profesional, nu uita sa te inscrii din timp!

  2. Pentru pasionatii de IT, venim cu un concept TechTalks extins, unde candidatii pot alege conferinta internationala care va aborda teme precum: IoT, AI, Robotica etc. Pe langa aceasta, in cadrul TechLab-urilor se va discuta despre ultimele studii de caz ale celor mai mari jucatori din industria IT&C facand referire la arii precum: Software Development, Telecomunicatii, Embedded Software, IT Support sau Consultanta in IT. Continuand traditia din primavara, toamna aceasta la TechTalks, pe langa, Innovation Corner (zona de gadget-uri – drone, robotei, imprimante 3D) am creat si zona de Networking, locul unde vei putea face schimb de idei si vei putea impartasi pareri despre noutatile din industrie. Vezi agenda (hiperlink de inclus) si nu uita sa te inscrii la conferintele si Techlab-urile sustinute de Microsoft, Nokia, Continental, Wipro si Elektrobit. Participarea este gratuita, insa locurile sunt limitate.



  3. Pentru a-ti completa experienta pe care ti-o doresti, in cadrul editiei din toamna Angajatori de TOP Timisoara iti oferim posibilitatea de a folosi ochelarii VR si astfel de a cunoaste mai bine viitorul angajator si spatiul in care urmeaza sa lucrezi. Tehnologia VR te va transpune intr-o realitate virtuala pe care o poti experimenta prin intermediul ochelarilor cu lentile speciale, destinati sa proiecteze imagini din sediul companiilor. Experienta va fi autentica avand in vedere ca sistemul de tracking al privirii detecteaza unghiul de inclinare al capului urmarindu-i directia in care priveste, oferindu-ti astfel posibilitatea de a realiza comenzi doar cu privirea.



  4. Pentru ca ne dorim in continuare ca toti participantii la evenimentul nostru sa exceleze in procesul de selectie te asteptam si toamna asta in zona CV Experts pentru a beneficia de consiliere gratuita si pentru a afla ce elemente din CV-ul tau ar putea fi imbunatatite.  


 
5. Tot ce iti trebuie este CV-ul Barcode printat pe care oricum ar trebui sa il ai la tine daca iti doresti sa castigi premiul acestei editii – un Laptop Macbook Air!  

6. Standurile companiilor iti ofera si ele o experienta frumoasa si te surprind cu elemente interactive (photo booth, gadget-uri, concursuri, momente speciale etc.). Angajatori de TOP este o experienta concentrata in jurul carierei tale si de aceea vrem ca in urma evenimentului, pe langa gasirea job-ului potrivit tie, sa primesti si sfaturi de la specialisti care sa te ajute in drumul tau spre o cariera de succes. Astfel ca, la fiecare stand vei intalni o echipa entuziasta, prietenoasa formata din specialisti in resurse umane, gata sa iti raspunda la intrebari legate de locurile de munca disponibile, procesul de recrutare sau competentele pe care le cauta. Astfel, ai sansa sa iti formezi o imagine de ansamblu asupra activitatii companilor, produselor inovative, noile tehnologii utilizate.  
 


7. Ne-am gandit ca ai nevoie de pregatire si inainte de targ, asa ca am lucrat la un Ghid Gratuit cu "Perspectivele salariale in 2017" care te va ajuta sa afli mai multe despre estimarile angajatorilor cu privire la evolutia salariilor in 2017, beneficiile pe care acestia le vor oferi angajatilor pe langa salariu si avantajele pe care le vei avea daca participi la eveniment. Vei avea acces gratuit la el, imediat dupa ce te inscrii la eveniment.

Cine recruteaza la Angajatori de TOP in aceasta toamna?  

80 de companii care ofera 3000 de joburi vor fi prezente in cadrul evenimentului. Fie ca esti student, proaspat absolvent sau profesionist cu experienta la Angajatori de TOP Timisoara, cu siguranta iti vei putea gasi job-ul potrivit.

Venind la targ, vei avea posibilitatea sa intri in contact direct cu 7 din top 11 cei mai doriti angajatori din Banat, conform studiului “Cei mai doriti angajatori in 2017 din Timisoara”Continental, Hella Romania, Microsoft, Nokia, Bosch, Flex si Valeo Lighting Injection.

Va recomandam si:

Oportunități de angajare prin DB Work la Angajatori de TOP - Timișoara, 18-19 octombrie

ULTIMELE JOBURI