Lucreaza cu PhotoHotel in Spania sau Grecia - Job, Pareri, Salariu si atributiile unui Fotograf Hotelier



PhotoHotel
este o companie Romano-Franceza, fondata in Grecia in anul 2008. Aventura a pornit din dorinta de a oferi fotografii de vacanta turistilor din hotelurile din Grecia. In prezent, compania are peste 200 de angajati si activeaza in peste 100 de structuri hoteliere la nivel european.

Ai auzit vreodata de fotograful hotelier?

Acesta este job-ul principal oferit de catre cei de la PhotoHotel. Acest fotograf este un om de vanzari, un fotograf si in acelasi timp un entertainer. Munca de vanzari ocupa aproximativ 70% din timpul acestuia si nu se refera la vanzarile clasice pe care le recunosti in alte companii.

Fotograful Hotelier abordeaza turistii aflati in vacanta in hoteluri, le propune sedinte foto gratuite si ii face pe turisti sa se distreze, sa se simta bine si sa aiba parte de o experienta extraordinara. La final, daca turistilor le-a placut experienta si fotografiile, au optiunea de a le cumpara, alaturi de alte produse conexe: albume, magneti foto, brelocuri foto, etc.

Adesea, acesta este o persoana ce devine recunoscuta in hotel de catre turisti, asa ca, daca ai de gand sa aplici pentru acest job pregateste-te de multa inteactiune, zambete, glume si saluturi din partea turistilor pe care ii cunosti in hotel.
In plus, nu esti niciodata singur.

Echipa si Consilierul Foto

Dupa sesiunile foto la care participa turistii pe plaja sau in jurul hotelului, fotografiile ajung la consilierul foto. Acesta le pregateste, iar alaturi de clienti selecteaza fotografiile cele mai frumoase si mai reusite. Rolul acestuia este de a-i ajuta pe clienti sa selecteze produsele si variantele foto cele mai potrivite pentru acestia, in functie de dorinte si desigur, buget.

Adesea, consilierul foto poate prelua din atributiile fotografului, lucrand impreuna ca o echipa. Amandoi coordoneaza sesiuni foto, abordeaza turistii si lucreaza cot la cot pentru un obiectiv de vanzari comun. Da, reusita fiecaruia dintre ei tine de munca echipei.

Salariu PhotoHotel

Munca in companie este precum gestionarea unei firme proprii. Echipa castiga in functie de vanzari si suma finala acumulata la final de luna. Cum antreprenoriatul poate sa fie ceva inspaimantator pentru foarte multi candidati, PhotoHotel asigura un salariu minim de 700 de Euro, alaturi de cazare, masa si transport.

De aici inainte, posibilitatile sunt nelimitate pentru un fotograf hotelier. In functie de implicarea si performantele acestuia, poate ajunge sa castie cateva mii de euro pe luna. Cu toate acestea, salariul mediu este undeva la 1000 de euro pe luna, din care angajatul are deja asigurate de companie cazarea, masa si transportul.

Experienta

In ciuda faptului ca nu este solicitata o experienta anterioara in domeniul turismului, domeniul foto sau domeniul vanzarilor, acest job ofera o experienta de neuitat. Astfel job-ul iti permite sa te rupi de conceptul calsic al unui loc de munca, sa incerci ceva total diferit si sa te bucuri de frumusetea insulelor din Grecia si Spania.

Adauga pe langa toate acestea o echipa de exceptie si te vei bucura cu siguranta de o experienta unica.



Pareri PhotoHotel

Lasam in continuare si o serie de pareri de la fostii sau actualii angajati:

"Cu echipa Photohotel am inceput colaborarea in urma cu 5 ani. Imi aduc aminte ca prima data am auzit de ei de la o colega de facultate, care m-a convins sa ma duc la un interviu. Recunosc ca eram sceptica in privinta unui job in strainatate ca fotograf… era totul nou si nu aveam incredere. M-am dus la interviu doar sa vad cu ce se ocupa aceasta companie, despre care colega mea imi vorbea cu atata drag. M-au convins ca e un job care mi se potriveste asa ca am acceptat si acum iti multumesc Photohotel pentru cei 6 ani petrecuti impreuna si sper sa petrecem cat mai multi. Cu siguranta este o experienta pe care o recomand tuturor, cu oameni frumosi, cu locuri insorite si vise implinite.", Alexandra Baltag – Consilier Foto / Team Leader

"Daca dau timpul inapoi cu patru ani pot sa spun ca viata poate fi asa cum iti propui tu ca va fi, si cand vorbesc de realizari spun Photohotel, o experienta aparte, o lume total diferita de ceea ce credeam eu ca va fi. Acomodarea la inceput a fost putin cam grea, dar cu perseverenta, munca si multa ambitie am reusit sa demonstrez intregii echipe, dar si mie, ca pot. Pe parcurs munca a devenit o placere, in fiecare zi invatam ceva nou, si cu pasiune am ajuns sa am satisfactia dorita atat pe plan material cat si profesional si, in acelasi timp, am fost intr-o aventura de explorare a unor tinuturi splendide: mare, soare, prieteni noi si o echipa de nota 1000. Am crescut cu Photohotel, de aceea pot spune ca Photohotel face parte din viata mea! Va multumesc!", Oana-Ionela Pop – Fotograf Hotelier

"Experienta mea in cadrul companiei Photohotel a inceput anul acesta. Este o experienta frumoasa, interesanta, distractiva si de ce nu, productiva. Alaturi de membrii companiei, am invatat lucruri noi si utile. Este una dintre cele mai frumoase experiente pe care le-am avut si oricand as recomanda-o si altora.
Multumesc Photohotel pentru acest prim-sezon, pentru lucrurile frumoase si utile de care am avut parte, pentru locurile exotice in care am avut ocazia sa fiu si pentru oamenii frumosi care fac parte din aceasta echipa. Va multumesc!", Mihaela Cucos – Consilier Foto

"Photohotel pentru mine inseamna o sansa unica de dezvoltare personala alaturi de o companie de succes si in continua dezvoltare. Pe langa salariul motivant propus, imi ofera sansa de a vizita multe locuri frumoase si oportunitatea de a cunoaste oameni cu diferite culturi.", Claudiu Caldarus – Fotograf Hotelier

“Fara indoiala ca premiu suprem pe care il ofera viata este SANSA de a lucra din greu la ceva care merita din plin efortul tau”. – Theodore Roosevelt

Cum ma angajez la PhotoHotel?

Procesul de aplicare este foarte simplu si jobul este diponibil oricarei persoane din Romania sau Moldova, daca are pasaport romanesc. Aplicarea se face online, iar daca esti selectat vei participa la un interviu online, prin Skype.

Daca esti acceptat mai departe, urmeaza un stagiu de pregatire, in jur de 3 saptamani, numit Scoala PhotoHotel. Aceasta pregatire este necesara oricarui angajat pentru a invata tehnicile foto, tehnicile de vanzare si pentru a intelege cultura companiei.

Pregatirea are loc la Brasov, iar cazarea, masa si cursurile sunt asigurate de companie fara nicio obligatie financiara din partea cursantului, viitor angajat.

E simplu!

Te invitam sa accesezi profilul nostru de companie din cadrul Angajatori de TOP Virtual pentru a afla mai multe despre noi si despre pozitiile pe care le avem deschise. Ai mai multe skill-uri decat crezi. Aplica aici si ia jobul.
 
Acceseaza Angajatori de TOP Virtual

Va recomandam si:

25 de ani de Bosch în România: evoluție, inovație, recunoștință

ULTIMELE JOBURI