Construieste-ti un parcurs de cariera personalizat cu CEGEDIM


CEGEDIM SERVICE CENTER este parte a grupului francez Cegedim, cu o istorie de 50 de ani pe piata franceza care s-a dezvoltat la nivel global de-a lungul timpului. Furnizam in peste 10 tari tehnologii si servicii specializate in gestionarea fluxurilor digitale din domeniul sanatatii si B2B, precum si in crearea de software pentru afaceri destinate cadrelor medicale si profesionistilor din diferite domenii de activitate.

Chiar daca ne aflam in tari diferite si avem activitati pe linii diverse de business, 6 valori ne sunt comune si ne anima actiunile zi de zi: inovatie, etica, orientare si angajament client, sinergie, respect si dezvoltare personala si profesionala.

  • Pentru noi, oamenii sunt resursa cea mai importanta si componenta de succes a tuturor activitatilor. De aceea, suntem atenti la cum se simt colegii la munca si venim in intampinarea lor cu diferite actiuni si activitati care sa ii dezvolte pe de-o parte, dar sa le si sporeasca « le bien-être ».
     
  • Oferim diverse traininguri pentru echipe, fie in Franta pentru preluare sau aprofundare de activitati, fie in Bucuresti pe partea de dezvoltare personala si profesionala, cum ar fi un program de leadership pentru cei ce au rol de coordonare a echipei, cursuri de franceza in parteneriat cu Institutul Francez, cursuri de Excel…
     
  • Mergem pe mottoul « work is fun » si nu ratam momentele in care ne distram alaturi de colegii cu care lucram, fie ca este vorba despre aniversari, iesiri in oras in mini-teambuildinguri, sau de intalniri informale de comunicare a rezultatelor si a strategiei de business.
     
  • Coeziunea unei echipe se vede atat in activitatea zilnica, dar si in momentele in care spiritul de echipa e provocat. Asa ca suntem adeptii iesirilor de tip teambuilding « All together » prin care imbinam distractia cu actiunile caritabile.
     
  • Promovam si stimulam wellbeingul la birou si avem un comitet care se ocupa de surprize lunare pentru echipa Cegedim, serband Ziua Frantei sau Ziua Internationala a Copilului, propunandune sa ne relaxam la o sedinta de masaj sau facand clatite, realizand licitatii de prajituri sub deviza « Fa bine si razi » alaturi de ONG-uri in scop caritabil et on s’arrête pas ici.
     
  • «Mens sana in corpore sano» este deviza care nea mobilizat sa ne inscriem in Cegedim Heroes, o aplicatie ce « provoaca » angajatii Cegedim la diverse activitati sportive, caci sportul relaxeaza si binedispune.
 


In afara de diferitele actiuni pentru echipe pe care le facem, dam sansa la crestere alaturi de noi:

  • Prin scoala de expertiza pe care o punem la dispozitia colegilor interesati, oferim resursele si sutinerea necesare cresterii in competente si autonomie pentru a putea gestiona perimetre mai largi de activitate
     
  • Promovam pozitiile deschise in primul rand catre echipe si crestem oamenii din intern, atat pe pozitii de coordonare (superviseur, teamleader), dar si pe roluri de experti in meserii (referent Qualité et Formation, referent metier).
     
  • Dam colegilor sansa la schimbare si posibilitatea descoperirii unor noi meserii, sustinand mobilitatea intre departamente.
     
  • Oferim un cadru de lucru placut, cu toate instrumentele necesare si cu dotari care sa faciliteze activitatea
     
  • Punem accent pe stimularea performantei si oferim un sistem personalizat de bonusare a acesteia
     
  • Construim parcursuri de cariera, cu etape clare de acumulare sau aprofundare de competente si de recompensare a progreselor facute
     
  • Punem sanatatea pe primul plan si oferim un pachet de servicii medicale de top
     
  • Favorizam relaxarea prin cultura, punand la dispozitie beneficiul « Bookster », precum si accesul la biblioteca si mediateca Institutului Francez
     
  • Dreptul la concediu este esential si benefic, motiv pentru care incurajam concediile, oferind colegilor buget pentru vacanta.

Avem si cream noi oportunitati atat pentru cei cu experienta in munca, dar si pentru juniori:
 

Suntem constienti ca daca esti la inceput de drum ai nevoie de o sansa care sa iti permita sa descoperi lumea profesionala. De aceea, mergand pe experienta anului trecut cand am lansat 2 programe de stagiu pentru studenti si absolventi, finalul anului universitar 2018-2019 a venit cu demararea unei academii « Cegedim Academy » ce cuprinde 3 programe de internship desfasurate pe perioada vacantei de vara sub deviza “Apprendre un métier @ Cegedim”:

  • Pepiniera Hotline – ce permite descoperirea unui mediu de lucru profesional, aprofundarea cunostintelor de limba franceza (atat scris, cat si oral), precum si deprinderea modului in care se gestioneaza relatia cu clientii;
     
  • Payroll School – ce ofera oportunitatea de a descoperi activitatea unui departament de resurse umane – salarizare si de a avea un prim contact cu notiuni de HR si de legislatie a muncii specifica Frantei;
     
  • Software configuration School – ce da posibilitatea invatarii procesului de parametrare si configurare a diferite softuri de tip HCM utilizate de clienti ai Cegedim din Franta.
     

Ca si in 2018, actiunea de anul acesta a fost una de succes si din cei 10 stagiari, 7 au continuat alaturi de noi dupa finalizarea acestor programe, feedback-urile fiind pozitive.
 




„Stagiul de vara “Apprendre un métier” – Software Configuration School in cadrul grupului Cegedim a reprezentat o experienta benefica atat pe plan profesional cat si pe plan personal. Am petrecut doua luni si jumatate alaturi de oameni frumosi care m-au indrumat sa-mi dezvolt cunostintele dobandite anterior si am descoperit multe lucruri noi. Tot ce am invatat aici a fost foarte captivant si explicat de oameni profesionisti. O consider o experienta utila care m-a convins sa-mi continui drumul in acest grup.” – Alexandra Neagoe – Stagiar





Dar asta nu este tot! Apreciem potentialul uman, valorile sanatoase si atitudinea constructiva si venim in intampinarea colegilor cu sau fara experienta profesionala in domeniile noastre de activitate si ajutam la punerea in valoare a competentelor acestora, construind parcursuri de cariera personalizate si personalizabile.

Curios sau interesat? Exploreaza oportunitatile de cariera Cegedim!

 

Va recomandam si:

Oportunități de angajare prin DB Work la Angajatori de TOP - Timișoara, 18-19 octombrie

ULTIMELE JOBURI