Cognizant Softvision a angajat 1000 de programatori români în 2021

Cognizant Softvision, lider în dezvoltarea de servicii È™i produse software, reprezentant al gigantului Cognizant în România, a anunÈ›at azi că în primele 11 luni ale anului 2021 a angajat peste 1000 de profesioniÈ™ti în domeniul dezvoltării de software. Acest prag de angajare, fără precedent în industria de profil, întăreÈ™te poziÈ›ia de mare angajator în IT, cât È™i aceea de companie care dezvoltă soluÈ›ii digitale, folosind ultimele tehnologii pentru clienÈ›ii È™i angajaÈ›ii săi.

Compania a atins acest prag de recrutare bazându-se pe fundamentul EVP-ului - The Place To Be, Now and Beyond amplificat de 2 iniÈ›iative lansate în ultimul an: modelul de recrutare naÈ›ională È™i modelul cultural Studio eXperience:

  • Recrutarea la nivel naÈ›ional - Modelul de recrutare, oriunde din România, lansat la începutul anului, a facilitat atât angajaÈ›ilor proprii, cât È™i a acelora viitori să aleagă locaÈ›ia din È›ară de unde doresc să lucreze. AngajaÈ›ii Cognizant Softvision pot opta pentru munca de la birou, în oraÈ™ele unde compania are sedii deschise, de acasă, de oriunde de pe teritoriul României, ori hibrid.
  • Studio eXperience - este cultura născută din realitatea post Covid È™i oferă cadrul perfect de scalabilitate a operaÈ›iunilor Cognizant Softvision la nivel naÈ›ional, prin îmbunătățirea experienÈ›ei de muncă a angajaÈ›ilor bazată pe flexibilitate, opÈ›ionalitate, oferind astfel fiecărui angajat posibilitatea de a alege de unde È™i cum lucrează.

Aceste eforturi, combinate cu o echipă de recrutare È™i talent management determinată È™i puternic focusată pe excelență È™i rezultate, au permis Cognizant Softvision să crească dramatic, în ciuda pieÈ›ei extrem de competitive a talentului de ingineri software din România.

Peste 1000 de angajaÈ›i în 11 luni este un puternic indicator al faptului că Cognizant Softvision se bucură de atenÈ›ie È™i consideraÈ›ie în regiune. Într-un an în care trendul este de reconsiderare a locului de muncă, fără precedent în piață, ne bucură foarte mult că peste 1000 de oameni au ales Cognizant Softvision drept companie unde să se dezvolte, să crească, să devină cea mai bună versiune a lor, exact aÈ™a cum promite È™i EVP-ul nostru: The Place To Be, Now and Beyond. Aceasta este, de fapt, esenÈ›a Cognizant Softvision: crearea unui loc în care cei mai importanÈ›i 3 piloni din cariera fiecăruia: oamenii, statutul companiei È™i oportunitățile se îmbină armonios, un loc unde posibilitățile de creÈ™tere sunt nelimitate È™i în acelaÈ™i timp adaptate stilului propriu de viață”, a spus Mihai ConstandiÈ™, Country Manager, Romania and Head of Eastern Europe Studios, Cognizant Softvision. “De asemenea, sunt foarte mândru că am reuÈ™it să aducem toÈ›i aceÈ™ti noi colegi talentaÈ›i È™i pregătiÈ›i ce acoperă un spectru larg de tehnologii, precum JAVA, Web, .NET, Mobile, Big Data, DevOps È™i QA Automation. Desigur, vom continua trendul susÈ›inut de recrutare È™i creÈ™tem, în continuare, oferind tuturor pasionaÈ›ilor de tehnologie The Place To Be, Now and Beyond”, a mai adăugat ConstandiÈ™.

Un alt motiv, la fel de important, ce a facilitat atingerea acestei cifre impresionante a fost structura specifică de organizare a companiei, în principal cu accent pe conceptul de Pods, Guilds È™i Comunități. Pod-urile sunt echipe multidisciplinare cu o metodologie de lucru Agile care colaborează direct cu clienÈ›ii companiei. Aceste modele de lucru au fost dezvoltate pentru a conferi structură È™i adaptabilitate pentru organizaÈ›ia din România, cât È™i pentru a facilita scalabilitatea, indiferent de cât de mare ar fi aceasta, în principal după achiziÈ›ia Softvision de către Cognizant, la finalul anului 2018.

România continuă să ridice È™tacheta pentru organizaÈ›ia noastră È™i pentru omologii din alte regiuni” a spus Andres Angelani, CEO, Cognizant Softvision. „Expertiza, modelul de leadership È™i cultura organizaÈ›ională au oferit stabilitate È™i au generat noi oportunități de dezvoltare, în aceste timpuri nesigure. Nu aÈ™ putea fi mai mândru de ceea ce a realizat Cognizant Softvision România, în anul ce tocmai se încheie, È™i privesc încrezător înspre planurile ambiÈ›ioase de dezvoltare din 2022”, a concluzionat Angelani.

Va recomandam si:

10 New Tech Companies to Keep an Eye on in 2024

ULTIMELE JOBURI Cognizant