Bosch Service Solutions aniversează 15 ani de activitate în România

Liderul global în furnizarea de tehnologii È™i servicii aniversează 15 ani de activitate pe piaÈ›a românească pentru servicii externalizate È™i shared service, prin locaÈ›ia sa din TimiÈ™oara, Bosch Service Solutions.

LocaÈ›ia din TimiÈ™oara oferă, din 2007, servicii complete Grupului Bosch È™i clienÈ›ilor externi. În cei 15 ani, s-a dezvoltat într-un ritm alert È™i a ajuns la peste 1.800 de angajaÈ›i în 2022. Pentru a 15-a aniversare, a organizat un eveniment dedicat angajaÈ›ilor È™i partenerilor, cărora le-a oferit oportunitatea de a socializa È™i a se reconecta unii cu ceilalÈ›i.

Unul dintre momentele importante ale evenimentului a fost organizarea unei orchestre neconvenÈ›ionale, prin care angajaÈ›ii companiei au cântat o melodie folosind 500 de scule electrice Bosch, transformate în instrumente muzicale. Ulterior, sculele vor fi donate unor asociaÈ›ii non-profit.

Pentru a susÈ›ine dezvoltarea continuă a operaÈ›iunilor sale, Bosch Service Solutions planifică o creÈ™tere a numărului de angajaÈ›i È™i are circa 550 de posturi disponibile în 2022, în domeniul dezvoltării de software, IT Help Desk, project management, achiziÈ›ii, controlling, contabilitate È™i logistică.

“Am avut privilegiul de a face parte din echipa iniÈ›ială de-a lungul acestui parcurs de un deceniu È™i jumătate È™i am avut timp să creÈ™tem împreună È™i să ne dezvoltăm ca echipă. Oamenii au fost în centrul preocupărilor noastre, întrucât ei reprezintă motorul business-ului nostru È™i perspectiva de creÈ™tere È™i dezvoltare. De la început, ne-am preocupat să oferim programele de dezvoltare necesare tuturor angajaÈ›ilor Bosch, mai ales celor care se află la început de drum în cariera lor. Credem că această viziune sănătoasă ne-a asigurat ascensiunea de care ne bucurăm astăzi, după 15 ani de muncă, în È›ară È™i în Global Business Services”, declară Raluca Românu, director general Bosch Service Solutions din TimiÈ™oara.


Un centru de inovaÈ›ie digitală pentru diviziile interne, Bosch Global Business Services este un furnizor de servicii complete, structurate în procese end-to-end, care asigură cea mai bună experiență clientului. Bosch GBS TimiÈ™oara se află în inima Banatului È™i este unul dintre cele două huburi globale unde angajaÈ›ii dezvoltă servicii financiare, de audit È™i resurse umane.

“Echipa Bosch Global Business Services s-a alăturat locaÈ›iei Bosch din TimiÈ™oara în 2012, cu un prim proiect de anvergură din zona financiară. În ultimii zece ani, a atins un succes extraordinar È™i intenÈ›ionăm să ne consolidăm poziÈ›ia pe piaÈ›a de shared service din Europa. Ca să susÈ›inem o creÈ™tere constantă, ne bazăm pe aportul colegilor cu competenÈ›e înalte, pentru care oferim în permanență oportunități de dezvoltare, prin extinderea portofoliului de servicii È™i îmbunătățirea calității competenÈ›elor digitale. Fiind un hub de inovare digitală, ne bucurăm de conexiunile reÈ›elei globale È™i lucrăm în mod inter-departamental pentru a livra clienÈ›ilor noÈ™tri servicii de cea mai bună calitate”, spune Ralf Dehner, reprezentantul Bosch Global Business Services în Europa de Est.

Pentru a 15-a aniversare, Bosch Service Solutions a organizat un eveniment dedicat angajaților și partenerilor, cărora le-a oferit oportunitatea de a socializa și a se reconecta unii cu ceilalți.
 

Academia Bosch din Timișoara: un centru dedicat educației

Bosch înÈ›elege importanÈ›a unei educaÈ›ii bune pentru generaÈ›iile viitoare, astfel că se implică în mod constant în activități care susÈ›in relaÈ›ia dintre mediul educaÈ›ional È™i cel de afaceri. Bosch Service Solutions È™i-a creat propria academie internă la TimiÈ™oara, un centru educaÈ›ional ce oferă programe specifice de training actualilor sau potenÈ›ialilor angajaÅ£i Bosch.

Peste 420 de persoane au absolvit, din 2018, cursurile unuia dintre programele de dezvoltare oferite de Academia Bosch, printre care Essential Managerial Toolkit, pentru managerii aflaÈ›i la început de carieră, Development Program for Middle Management, Bosch 4 Beginners, DevOps Academy sau Junior Accounting Program.
 

Bosch Service Solutions și-a consolidat și parteneriatul cu Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) și a devenit recent membru al structurii consultative independente Grupul Partenerilor Strategici (GPS) UVT. Alături de programele educaționale, susține dezvoltarea angajaților prin oferirea unui spațiu modern și optim de muncă, care să inspire fiecare angajat, aliniat cu standardul sediilor Bosch din lume. Alte beneficii adaptate stilului de viață modern presupun programul flexibil sau telemunca, acces la servicii medicale și tichete de masă și la activități sportive.

 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI