Top Talents România: 16 ani, 4000 de tineri cu potențial și 35 de parteneri de tradiție


Top Talents Rom
ânia, cea mai mare conferință din È›ară pentru tinerii cu potenÈ›ial, se întoarce cu o nouă ediÈ›ie în această toamnă, pe 17-18 noiembrie, la InterContinental Athénée Palace Bucharest. Pe lângă sesiunile de keynotes È™i workshop-urile în cadrul cărora participanÈ›ii vor afla numeroase informaÈ›ii valoroase de la lideri din diverse domenii de activitate, tinerii îÈ™i vor putea găsi È™i jobul mult visat la una dintre companiile de top prezente la eveniment. Mai mult, de la Top Talents nu vor lipsi nici surprizele È™i premiile de neratat care vor transforma această experiență în una memorabilă.

 

În cei 16 ani de activitate, Top Talents a reuÈ™it să creeze o comunitate impresionantă de peste 4000 de tineri cu potenÈ›ial. Pe lângă rezultatele academice excepÈ›ionale pe care le obÈ›in, aceÈ™tia se implică activ în diverse activități extracurriculare È™i proiecte internaÈ›ionale care contribuie semnificativ atât la dezvoltarea lor profesională, cât È™i la cea personală. În cele 2 zile dinamice de networking din cadrul conferinÈ›ei, profesioniÈ™tii de astăzi îi întâlnesc pe liderii de mâine, oferindu-le acestora din urmă o doză de inspiraÈ›ie È™i sfaturi importante care îi vor ghida în viitoarea lor carieră.
 

Top Talents se desfășoară È™i anul acesta în format exclusiv fizic pentru a putea facilita inspiraÈ›ia, networking-ul de calitate È™i oportunitățile de carieră fără bariere. Astfel, 200 de candidaÈ›i vor avea È™ansa să interacÈ›ioneze cu manageri de succes ai companiilor din Top 100 Most Desired Employers. Pe deasupra, aceÈ™tia vor avea acces prioritar la oportunități de carieră, precum programe de internship, programe de management trainee È™i poziÈ›ii entry-level.
 

ParticipanÈ›ii vor putea participa gratuit la Keynotes Sessions, Workshops È™i Q&A Sessions prin intermediul cărora vor afla poveÈ™tile de succes ale speakerilor români È™i internaÈ›ionali care inspiră, pregătesc È™i dezvoltă următoarea generaÈ›ie de lideri. În cea de-a doua zi de eveniment va avea loc StartUp Competition, un concurs pe echipe creat pentru a simula un interviu de grup. Astfel, provocarea tinerilor va fi să găsească împreună idei inovatoare de business È™i, la sfârÈ™it, să le prezinte în faÈ›a unui juriu format din reprezentanÈ›ii companiilor.
 

Și, pentru că surprizele se vor È›ine lanÈ›, tinerii vor avea È™ansa de a câÈ™tiga invitaÈ›ii la Electric Castle 2024 oferite de Lidl România, partenerul strategic al festivalului È™i partenerul principal al Top Talents.
 

Top Talents este dedicat proaspeÈ›ilor absolvenÈ›i de studii de licență sau masterat, cu rezultate academice deosebite. Totodată, un criteriu important în procesul de selecÈ›ie este ca aceÈ™tia să fi luat parte la diverse programe de dezvoltare È™i activități extracurriculare, să fi fost membrii unor ONG-uri sau să fi participat la experienÈ›e internaÈ›ionale, precum Erasmus sau Work&Travel.
 

Tinerii care vor lua parte la eveniment vor avea ocazia să interacÈ›ioneze cu reprezentanÈ›i ai unor companii de top, precum Lidl România, partenerul principal Top Talents, BAT Romania, JTI Romania, Michelin Romania, Ursus Breweries, Vodafone Romania, Austrian Business Agency - Work in Austria, Deloitte Romania, L’Oreal Romania È™i PRO TV.
 

Printre speakerii care îÈ™i vor împărtăși cunoÈ™tinÈ›ele valoroase în cadrul evenimentului se numără Adela Strakova, Social Entrepreneur, TedX Speaker & Certified Coach, Simona Stavrositu, Director @ Micheline Corporate & Business Shared Services Bucharest È™i Vanya Panayotova, Manager General @ L’Oréal Romania.
 

Cei care vor să ia parte la o experiență premium de învățare È™i dezvoltare se pot înscrie la TOP Talents pe Inscrie-te la Top Talents '23 - Top Talents Romania (hipo.ro) până pe 13 noiembrie. Mai multe detalii despre eveniment È™i agenda acestuia se pot găsi pe Top Talents 2023 (hipo.ro).

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI