Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal pentru evenimentul

„Lactalis The Milky Way”

Datele cu caracter personal sunt prelucrate in conformitate cu prevederile Regulamentului UE nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Prin aceasta notificare, va informam cu privire la modul in care sunt utilizate datele cu caracter personal si, in acelasi timp, despre drepturile pe care le aveti.

In vederea desfasurarii Campaniei, datele cu caracter personal ale participantilor vor fi prelucrate de catre: Lactalis Romania S.A., prin intermediul S.C. Catalyst Solutions S.R.L. (pentru partea de inscriere la eveniment, gestionare a website-ului evenimentului si selectionarii persoanelor care vor participa la eveniment).

  1. Categorii de date prelucrate, scopurile prelucrarii si temeiurile legale de prelucrare

Pentru acest eveniment, Lactalis Romania, prin intermediul S.C. Catalyst Solutions S.R.L., va colecta de la candidati urmatoarele categorii de date cu caracter personal:

Date colectate

Categorii de persoane

Scopul prelucrarii

Temeiul legal al prelucrarii

Nume

Prenume

Email

Numar de telefon

Anul nasterii

Specializarea de studiu

Anul de studiu

Informatii despre studii si alte aptitudini si competente (evidentiate in CV-ul candidatului)

Candidatii care se inscriu la eveniment

  • Inscrierea la eveniment;
  • Analiza experientei si studiilor candidatilor in vederea selectionarii participantilor la eveniment
  • Contactarea participantilor pentru a-i anunta cu privire la faptul ca au fost selectati pentru a participa la eveniment

Datele sunt prelucrate de catre S.C. Catalyst Solutions S.R.L. prin intermediul formularelor de inscriere generate de website-ul hipo.ro. Datele sunt trimise catre organizatorul evenimentului Lactalis Romania.

Datele sunt prelucrate in baza interesului legitim al S.C. Catalyst Solutions S.R.L. centraliza inscrierea candidatilor la eveniment. De asemenea, datele sunt prelucrate in vederea executarii contractului dintre acesta si Lactalis Romania.

Lactalis Romania prelucreaza datele pe baza interesului legitim de a evalua competențele profesionale în vederea selectiei participantilor la eveniment.

Nume

Prenume

Email

Numar de telefon

Specializarea de studiu

Participantii la eveniment

  • Desfasurarea evenimentului
  • Inregistrarea participantilor la activitatile onsite care se vor desfasura in cadrul sediilor Lactalis Romania

Lactalis Romania prelucreaza datele pe baza interesului legitim de inregistra participantii la eveniment si de a organiza activitatile specifice acestui tip de eveniment.

Nume

Prenume

Email

Numar de telefon

 

Candidatii (care nu au fost selectati)

Participantii

  • Contactarea ulterioara pentru oportunitati de cariera;

Lactalis Romania prelucreaza datele in baza interesului legitim de a desfasura relatii de colaborare cu candidatii al caror profil corespunde cu cerintele locurilor de munca din cadrul Lactalis Romania.

 

 

  1. Destinatari ai datelor cu caracter personal

In fluxul de prelucrare, datele cu caracter personal vor putea fi transferate, de catre Lactalis Romania, dupa caz, urmatoarelor categorii de destinatari:

  1. Lactalis Romania
  1. Perioada stocarii datelor

Lactalis Romania va pastra datele astfel:

Datele cu caracter personal ale candidatilor, care nu au fost selectati pentru a participa la eveniment, vor fi pastrate pentru o perioada de 1 an de la data inscrierii la eveniment. Datele participantilor la eveniment vor fi pastrate pentru o perioada de 2 ani de la data inscrierii la eveniment.

Datele sunt pastrate in scopul contactarii ulterioare pentru oportunitati de cariera in cadrul Lactalis Romania.  

  1. Drepturile dumneavoastra, in calitate de persoana vizata, cu privire la datele cu caracter personal

Aveti urmatoarele drepturi asupra datelor cu caracter personal, care va apartin, si care sunt prelucrate de catre Lactalis Romania: dreptul de acces la date, dreptul de a solicita rectificarea datelor, dreptul de a solicita stergerea datelor, dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor, dreptul de a va opune prelucrarii datelor, dreptul de a depune o plangere catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Va puteti exercita oricand oricare dintre drepturi sau puteti obtine informatii suplimentare, trimitand un email la dpo@ro.lactalis.com  

  1. Securitatea datelor cu caracter personal

Lactalis Romania a implementat masuri tehnice si organizatorice adecvate, in vederea asigurarii unui nivel de securitate corespunzator datelor cu caracter personal apartinand candidatilor si participantilor la eveniment. Lactalis Romania se obliga sa impuna Imputernicitilor obligatii similare. La evaluarea nivelului adecvat de securitate, se tine seama in special de riscurile prezentate de prelucrarea datelor cu caracter personal, generate in special, in mod accidental sau ilegal, de distrugerea, pierderea, modificarea, divulgarea neautorizata sau accesul neautorizat la datele cu caracter personal transmise, stocate sau prelucrate.

Va recomandam si:

Model scrisoare de intentie. Descarca 30 de modele pregatite de specialisti din care merita sa te inspiri

ULTIMELE JOBURI