DevTalks 2024: 7000 de participanți, 14 scene de conținut, 160 de experți internaționali și locali

DevTalks 2024: 7000 de participanți, 14 scene de conținut, 160 de experți internaționali și locali




BucureÈ™ti, 12 iunie 2024. DevTalks România, cea mai amplă conferință dedicată dezvoltatorilor software È™i profesioniÈ™tilor IT din România, a avut loc pe 29-30 mai, în BucureÈ™ti, la Romexpo. Timp de două zile, 7000 de participanÈ›ii au avut acces la un conÈ›inut valoros, oferit de 160 de experÈ›i din industria IT. Evenimentul a găzduit 14 scene de conÈ›inut tehnic È™i peste 70 de spaÈ›ii expoziÈ›ionale È™i de networking pentru participanÈ›i, plus 2 zone nou lansate la această ediÈ›ie.

 
Cu o tradiÈ›ie de 10 ani, DevTalks România a reunit anul acesta 7000 de participanÈ›i, developeri È™i profesioniÈ™ti IT, din România, dar È™i din FranÈ›a, Danemarca, Olanda, Germania, UK, Republica Moldova, Spania sau SUA. DevTalks 2024 a adus în prim plan peste 160 de experÈ›i din industria IT de la cele mai mari companii de tehnologie din piaÈ›a locală È™i internaÈ›ională È™i 14 scene de conÈ›inut tehnic cu focus pe Java, Web, Mobile, Women in Tech, Big Data & Cloud, DevLead, Future of Engineering, DevOps, QA & Testing, Security, Product World È™i Gaming.
 
Zona expoziÈ›ională a reunit peste 70 de companii de tehnologie devenind cel mai complex eveniment adresat developerilor È™i profesioniÈ™tilor IT. Noutatea ediÈ›iei din acest an a constat în lansarea a 2 zone: Round Table Area, ce a cuprins masterclass-uri tehnice pe conceptul “Silent Disco”, respectiv Grow Your Idea, o zona dedicată start-up-urilor în tehnologie.

 
EdiÈ›ia cu numărul 11 DevTalks România a fost susÈ›inută de MassMutual Romania, în calitate de Sponsor Principal „Suntem încântaÈ›i că am putut fi prezenÈ›i în cadrul DevTalks România pentru al treilea an consecutiv, în calitate de sponsori principali ai evenimentului. Pentru noi este o oportunitate excelentă să susÈ›inem această comunitate de IT vibrantă, unde ideile se dezvoltă È™i unde învățăm din experienÈ›ele fiecăruia. Aici este locul unde interacÈ›ionăm în mod direct cu cei care creează următoarea generaÈ›ie de tehnologie, deschizând calea pentru generaÈ›iile viitoare.” Mike Makar, Head of MassMutual Romania.
 
Alături de MassMutual Romania la eveniment au fost prezenÈ›i: Amazon, Booking Holdings Romania, EveryMatrix, Google, HCLTech, Luxoft Romania, METRO.digital, Playtika, _VOIS, Vodafone Romania, Connections Consult, Systematic, 1&1 Internet Development, Accenture, Awin Global, BCR, DB Global Technologies, Electronic Arts Romania, eMAG, EPAM Romania, In The Pocket, Ipsos Interactive Services, LSEG Romania, Moldova Innovation Technology Park, Molson Coors GBS, N-able, N-iX, P&G, Palo Alto Networks, Revolut, SoftServe, Stefanini, Thales, Thoughtworks, Tremend – a company of Publicis Sapient, UniCredit, Arvato Systems, Central Europe Technologies, part of BNP Paribas Personal Finance, Concentrix, Finastra, GE Vernova, INKI.TECH, Swissquote, Tiriac Auto, cu marca Mercedes–Benz, Nespresso Professional, Mindspace, Workspace Studio, Cabina Trasnita, Pepsi, Heineken, Autonom Drive & Blue Romania, Viva Telecom, Finaqua, Therme BucureÈ™ti.
 
„Noi, la METRO.digital, am avut plăcerea de a participa È™i de a sponsoriza scena Product World la DevTalks 2024. Ne-a plăcut foarte mult să petrecem timp cu alÈ›i entuziaÈ™ti ai produselor È™i să împărtășim perspectivele noastre în calitate de speakeri. Colegii noÈ™tri de la stand s-au bucurat de o experiență uimitoare conectându-se cu persoane cu perspective similare, iar interacÈ›iunile față în față au stârnit cu adevărat idei inovatoare. Felicitări organizatorilor pentru găzduirea unuia dintre cele mai mari evenimente de tehnologie din România – un eveniment pe care nimeni din lumea tehnologiei nu ar trebui să-l rateze!” Maria Manu, Employer Branding Specialist @METRO.digital
 
„Participarea la DevTalks anul acesta a fost o experiență remarcabilă pentru echipa noastră. Evenimentul a fost organizat impecabil, prezentând o gamă diversă de conferinÈ›e captivante È™i provocatoare. Am avut privilegiul de a ne conecta cu o multitudine de profesioniÈ™ti talentaÈ›i care împărtășesc viziunea È™i dedicaÈ›ia noastră pentru industrie. Atmosfera a fost incredibil de propice pentru networking È™i schimb de cunoÈ™tinÈ›e. În general, DevTalks ne-a oferit perspective È™i conexiuni inestimabile È™i aÈ™teptăm cu nerăbdare să revenim anul viitor!” Răzvan Sfredel, Talent Partner, Awin Global
 
„Am avut o experiență uimitoare la DevTalks anul acesta! Speakerii prezenÈ›i au fost remarcabili, astfel încât evenimentul a fost plin de prezentări grozave È™i perspective valoroase din partea tuturor. La standul companiei ne-am bucurat de conversaÈ›ii captivante È™i interacÈ›iuni valoroase, iar atmosfera generală a fost electrizantă.” Mirela Neagu-Petrisor, Marketing Specialist - Tremend, a company of Publicis Sapient
 
Următorul eveniment DevTalks România va avea loc pe 4-5 iunie 2025. Mai multe detalii despre cea mai amplă conferință dedicată dezvoltatorilor software È™i profesioniÈ™tilor IT din România, pot fi accesate pe https://www.devtalks.ro
 
 
Despre Catalyst Solutions
 
Catalyst Solutions este o companie de consultanță în resurse umane, specializată în soluÈ›ii de recrutare È™i employer branding. În cei 18 ani de experiență, Catalyst a devenit cunoscută pentru unele dintre cele mai mari proiecte È™i evenimente din domeniu, precum:
  • DevTalks Romania, cea mai aÈ™teptată conferință IT, care reuneÈ™te 7000 de profesioniÈ™ti pasionaÈ›i de web, mobile, cloud computing, big data È™i alte tehnologii sau trenduri IT.
  • DevCon, cea mai influentă conferință dedicată profesioniÈ™tilor IT. Pe 5 È™i 6 noiembrie vor avea loc 6 conferinÈ›e dedicate, care ating o varietate de tehnologii È™i arii de interes, precum: Java, .NET, Data, AI & Machine Learning, Web & Mobile, È™i nu numai.
  • www.hipo.ro, singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaÈ›ilor cu studii superioare.
  • Angajatori de TOP, cel mai mare târg de carieră din România, are loc pe hipo.ro de două ori pe an È™i aduce impreuna 200.000+ candidaÈ›i È™i 80 angajatori la fiecare ediÈ›ie.
  • Top Talents România, program care identifică È™i premiază cei mai valoroÈ™i 250 de tineri români.
Studiul Cei mai doriți angajatori, cel mai cuprinzător instrument de pe piață care măsoară gradul de atractivitate al brand-urilor de angajatori, precum și așteptările pe care tinerii le au de la aceștia.

Va recomandam si:

Ready to Lead in a World That Never Stops Changing?

ULTIMELE JOBURI