Peste 1000 de joburi pentru tineri la Summer Career Fair 2024



A venit vara și deja ți-ai făcut planurile de vacanță? Foarte bine! Ce-ai zice dacă vara asta pe langă distracția din vacanță ai adăuga și experiența unui job sau program de internship / trainee? Așa vei avea parte de dezvoltare personală, dezvoltare profesională și distracție cât cuprinde.

Soluția e simplă: în timp ce te bucuri de o limonadă fresh-fresh, descoperă peste 1000 de oportunități la Summer Career Fair 2024, cel mai mare târg de carieră online, dedicat studenților, proaspăt absolvenților și tinerilor profesioniști.

De ce să intri în aventura Summer Career Fair 2024?
  • Peste 20 de companii de top recruteaza vara asta studenti, absolventi si tineri profesionisti.
  • Peste 1000 de programe de Internship și Trainee, stagii de practică și joburi entry-level, în domenii diverse la nivel Național.
  • Ebook de carieră din care vei afla diferențele dintre programele trainee și de internship, cum să îți construiești o carieră în diverse domenii și cum să alegi oportunitatea potrivită, cum să îți construiești un Brand personal și multe alte tips&tricks pentru un start în carieră de succes!
  • Este un târg de carieră online ceea ce înseamnă că îți permite să accesezi platforma de oriunde și să aplici prin câteva click-uri la joburile sau programele de interes.
Printre companiile care recrutează studenti, proaspăt absolvenși și tineri profesioniști vara aceasta se numără: KPMG în România, TELUS International, Concentrix, Societe Generale Global Solution Centre și Serviciul de Informatii Externe.

Vezi toate companiile care recruteaza >>>

Acum este momentul să faci pasul către cariera pe care ți-o dorești! Așadar, aplică la oportunitățile de mai jos și pregătește-te pentru o nouă experiență extraordinară!

Programe și joburi pentru pasionații de Contabilitate – Finanțe Vezi toate joburile în Contabilitate-Finanțe >>>

Programe și joburi pentru pasionații de Customer Support – Client Service Vezi toate joburile în Customer Support – Client Service >>>

Programe și joburi pentru pasionații de Resurse-Umane: Vezi toate joburile în Resurse Umane >>>

Va recomandam si:

PORR Romania – partener principal în cadrul EBcon 2024

ULTIMELE JOBURI