Programul Young Graduates lanseaza o noua editie in 2024!



Daca si tu ti-ai propus sa gasesti un program de internship potrivit cu aspiratiile tale in cariera, Young Graduates e locul de unde poti incepe calatoria ta catre un super job !

Societe Generale Global Solution Centre, centrul de servicii al Grupului Societe Generale din Romania, lanseaza o noua editie a programului de internship Young Graduates, cu pozitii in departamente precum:
  • Finance,
  • Human Resources
  • Compliance
  • KYU sau
  • IT.

De ce sa aplici ?

Programul Young Graduates e creat special pentru studenti si proaspat absolventi, pentru a-I ajuta sa se integreze armonios intr-un mediu de lucru in care isi pot forma abilitatile pentru o cariera de succes.

Si pentru ca stim ca adaptarea la primul job poate fi o provocare, in primele 4 saptamani de internship iti punem la dispozitie numeroase resurse de invatar si sesiuni de onboarding in care sa intelegi mai bine atat activitatile din echipa ta, cat si cele din alte departamente, pentru ca tu sa poti vedea mai bine impactul pe care il are job-ul tau in intreaga noastra activitate.

Te sprijinim sa te integrezi cat mai usor in echipa, cu un buddy dedicat pentru a-ti fi alaturi si a te ghida oricand ai nevoie de ajutor. Si, bineinteles, vei avea aceleasi beneficii ca restul colegilor nostri: mod de lucru hibrid (2 zile pe saptamana/ 8 zile pe luna de la birou), numeroase workshop-uri si evenimente distractive la birou, beneficii flexibile astfel incat sa poti alege ceea ce ti se potriveste cel mai bine, dar si oportunitatea de a avea un impact pozitiv in comunitate prin activitatile de voluntariat pe care le organizam.

Internship-ul va incepe in toamna, in luna septembrie (deci nu ratezi niciun festival sau concert vara asta !), insa noi abia asteptam sa te cunoastem inca de pe acum.

Va recomandam si:

Cum ar fi sa-ti duci cariera la urmatorul nivel?

ULTIMELE JOBURI