Tu cum iti imaginezi viitorul? Esti gata sa-ti transformi abilitatile & experientele in oportunitati reale?

Vrei sa stii cum poti sa te afli la un pas distanta de o cariera de top?

Te-ai intrebat vreodata cum ar fi sa-ti transformi ambitiile in realitate? Sa vezi cum toata munca si dedicarea ta de a te dezvolta profesional devin pasi concreti catre o cariera de succes?

Salutare! Noi suntem echipa Top Talents, iar misiunea noastra este sa te ajutam sa-ti atingi potentialul profesional. 😊 De aceea, vrem sa-ti povestim despre Top Talents Romania 2024, evenimentul care aduce laolalta tineri talentati si companii de top, gata sa descopere oameni promitatori ca tine.

Totul se intampla la Bucuresti, intre 15 & 16 Noiembrie, la un hotel pe masura evenimentului si a participantilor: Intercontinental Athenee Palace Bucuresti, unde in fiecare toamna punem in legatura directa 250 dintre cei mai promitatori tineri studenti si absolventi din intreaga tara cu oportunitati exclusiviste, aducandu-i fata in fata cu companii renumite precum:



De ce facem asta?

Pentru ca prin Top Talents ne-am propus, ani la rand, sa fim alaturi de tinerii care isi doresc sa se lanseze pe piata muncii, avand mereu reusita lor in minte. Prin acest eveniment, le-am oferit sansa sa sara cativa pasi in drumul catre cariera dorita, ajutandu-i sa discute direct cu recrutori de la companii de top si sa obtina acces la oportunitati exclusiviste. Acesta este parcursul multor tineri care ne-au trecut pragul si ar putea fi si povestea ta de succes. Tot ce trebuie sa faci e sa aplici!

Daca deja te-am convins, iti las aici link de inscriere directa: Aplica acum!

Dar daca inca ai intrebari despre eveniment inainte de a te inscrie, continua sa citesti.

 

Deci, ce este evenimentul Top Talents?

Este evenimentul premium de cariera dedicat tinerilor absolventi si studenti din Romania la care sunt admisi doar cei care si-au demonstrat motivatia si determinarea de a avea o cariera de succes prin expunere internationala, rezultatele academice deosebite sau implicarea in diverse activitati extracurriculare/ONG. Mai multe despre criteriile de selectie gasesti aici.

Anul acesta ne celebram majoratul si aducem in prim plan leadershipul in era digitala. Fiind editia cu numarul #18 a Top Talents, ne propunem sa avem o editie speciala, asa ca pregatim ceva deosebit pentru a celebra momentul si comunitatea de Talente de Top pe care am construit-o de-a lungul anilor impreuna cu voi.


Inca ai in minte intrebarea de ce sa particip?

Participarea la Top Talents inseamna mai mult decat participarea la un eveniment de cariera – este o investitie in tine si in viitorul tau. Gandeste-te la impactul pe care experienta Top Talents il poate avea in urmatoarele tale decizii profesionale si in dezvoltarea ta.

Uite cateva motive pentru care ar trebui sa vii la Top Talents toamna asta:





Ce diferentiaza Top Talents de restul evenimentelor de cariera?

Simplu: este un eveniment premium, conceput pentru a aduce impreuna cei mai promitatori tineri si cele mai mari companii din Romania. Daca esti printre cei alesi, vei avea acces la o experienta de cariera premium, alaturi de lideri de succes din industrie, care iti pot fi mentori.

Noi si angajatorii prezenti ne mandrim si apreciem comunitatea Top Talents, care este despre excelenta, colaborare si oportunitati. Odata ce faci parte din acest grup, te conectezi cu tineri ca tine – cu vise mari si ambitii clare. Vei face schimb de idei, vei crea conexiuni de durata si vei descoperi ca apartenenta la acest grup iti poate deschide multe usi.

 


Stim ca ai potentialul iar noi avem oportunitatile – Esti gata sa faci acest pas?

 

Procesul de inscriere este simplu, dar locurile sunt limitate. Daca simti ca e momentul sa faci un pas inainte, sa investesti in viitorul tau si sa te conectezi cu cei mai buni, apasa pe link-ul de mai jos si completeaza-ti inscrierea acum.

APLIC ACUM!

Va recomandam si:

Octombrie - Peste 1.500 joburi pentru studenti si juniori

ULTIMELE JOBURI