Cât de aproape ești de cariera la care visezi?

Daca simti ca esti gata sa-ti transformi energia, ideile si activitatile tale extracurriculare în oportunitati reale, atunci hai sa descoperi editia cu numarul #18 a Top Talents Romania, evenimentul premium de cariera dedicat tinerilor studenti si absolventi.

 

Din cele 365 de zile ale anului, rezerva-ti doua pentru a te dezvolta profesional in cadrul evenimentului dedicat tinerilor high-potential: Top Talents Romania ‘24. 

Chiar daca este doar un eveniment, noi vom sarbatori anul acesta majoratul sau! 🎂 Editia cu numarul #18 vine cu un motiv in plus de bucurie: putem vota! 🗳️

Nu la alegerile electorale care urmeaza, dar putem vota pentru cele mai tari momente si oportunitati, pentru cele mai frumoase amintiri și pentru prieteniile pe care le vom lega in cele doua zile de eveniment, pe 15 & 16 NOIEMBRIE la Hotel InterContinental Athenee Palace Bucuresti.
 

De 18 ani de zile aducem la un loc tinerii cu potential si companiile de top din tara, pentru a le oferi sansa de a ajunge la jobul mult dorit cat mai usor si rapid, iar companiilor le oferim tineri cu adevarat promitatori cu care sa colaboreze.

 

Incă ai în minte intrebarea de ce sa particip?
 

Participarea la Top Talents inseamna sa sari cativa pasi in procesul de a-ti gasi jobul ideal, discutand direct cu recrutori de la companii de top. Vei face schimb de idei, vei crea conexiuni valoroase si vei descoperi cum poti folosi această experienta pentru a-ti deschide noi usi. O poti lua ca pe o investitie in tine si in viitorul tau. Gandeste-te la impactul pe care experienta Top Talents il poate avea in urmatoarele tale decizii profesionale si in dezvoltarea ta. 

De asemenea, participarea la activitatile din cadrul evenimentului iti vor dezvolta abilitati ce te vor ajuta in parcursul tau profesional. Inscrierile pentru Workshopurile sustinute de companiile partenere in cadrul evenimentului au inceput:




 

Ce diferentiaza Top Talents de restul evenimentelor de cariera? 
 

Raspunsul la intrebare este chiar simplu: este un eveniment premium, conceput pentru a aduce impreuna cei mai promitatori tineri si cele mai mari companii din Romania. Daca esti printre cei alesi, vei avea acces la o experiență de cariera de 5 stele, alaturi de lideri de succes din industrie, care iti pot fi mentori.
 

Noi si angajatorii prezenti ne mandrim si apreciem comunitatea Top Talents, care este despre excelenta, colaborare si oportunitati. Odata ce faci parte din acest grup, te conectezi cu tineri ca tine – cu vise mari și ambitii clare. Vei face schimb de idei, vei crea conexiuni de durata si vei descoperi ca apartenenta la acest grup iti poate deschide multe usi.

 

Stim ca ai potentialul iar noi avem oportunitatile – Esti gata sa faci acest pas?

 

Procesul de inscriere este simplu, dar locurile sunt limitate. Daca simti ca e momentul sa faci un pas inainte, sa investesti in viitorul tău si sa te conectezi cu cei mai buni, apasa pe link-ul de mai jos si completeaza-ti inscrierea acum.

 

Aplica acum!

Va recomandam si:

DevCon aduce împreună, și în acest an, peste 2500 de participanți, pe 6-7 noiembrie, în București

ULTIMELE JOBURI Top Talents Romania