Constructia stilului vestimentar: de la student(a) la tanar(a) angajat(a)

Constructia stilului vestimentar: de la studenta la tanara angajata

Tinutele pe care le vei imbraca la interviul de angajare si, mai apoi, pe parcursul carierei pot influenta pozitiv sau negativ parerile angajatorului si ale colegilor tai.

La o prima intalnire, exista o perioada scurta de 12 secunde in care interlocutorul decide ce fel de persoana esti si astfel se creeaza acea prima impresie care cu greu mai poate fi schimbata.

Intr-un mediu profesional in care iti petreci in medie 9 ore pe zi, identificarea personalitatii vestimentare, trecerea de la tinutele lejere sau dezordonate din timpul anilor universitari si organizarea tinutelor ce te vor reprezenta capata o insemnatate aparte. De aceea, este important sa indentifici stilul vestimentar ce te caracterizeaza.

Afla cum sa proiectezi un stil vestimentar si o atitudine in concordanta cu valorile si regulile interne ale companiei, insa fara sacrificarea totala a stilului personal.

Citeste articolul pentru fete >>

 

Constructia stilului vestimentar: de la student la tanar angajat

Interesul pentru stilul vestimentar, pentru haine in general, a acaparat si atentia barbatilor, asa cum era firesc sa se intample. De cate ori te-ai intrebat “cu ce ma imbrac azi la birou?” sau “am un interviu important, cum ar trebui sa ma prezint?”. Tinutele pe care le vei imbraca la interviul de angajare si, mai apoi, pe parcursul carierei pot influenta pozitiv sau negativ parerile angajatorului si ale colegilor tai.

Devine clar ca tenisii, jeansii si tricoul care formau uniforma de mers la facultate, in club sau in parc nu mai poate fi folosita cu acelasi succes la serviciu sau intr-un cadru mai formal.

De aceea, ti-am pregatit cateva idei si sfaturi pentru a te ajuta sa-ti construiesti un stil vestimentar coerent si abordabil la birou.
 
 

 

 

Va recomandam si:

Salariu minim 2025

ULTIMELE JOBURI