Joburi Institutul IRECSON

      La confluenta dintre un asezamânt cultural si o entitate de afaceri, Institutul IRECSON s-a impus în mediul românesc, înca de la înfiintarea sa în 1991, prin rapida întelegere a nevoilor societatii românesti, mai ales a acelora de adaptare la lumea în care traim. Formare profesionala (prin structuri de învatamânt), cercetare si consultanta pentru afaceri – sunt modalitatile prin care IRECSON îsi aduce contributia la acest urias efort de adaptare.

      Beneficiind de o echipa profesionisti cu o înalta pregatire si experienta, IRECSON a dezvoltat parteneriate puternice cu organizatii nationale si internationale prestigioase, precum si cu institutii ale administratiei publice locale sau nationale, dovedindu-se a fi unul dintre cele mai dinamice centre de cercetare, formare si dezvoltare a afacerilor de pe piata româneasca.

      Proiectele educationale internationale reprezinta o importanta arie de interes a Institutului, IRECSON fiind implicat în proiecte si initiative europene în domenii cum ar fi: e-learning si IT, evaluare si control al calitatii în procesul educational, cercetare si dezvoltare în educatie, dezvoltare antreprenoriala.

      Componenta de formare profesionala este una din axele fundamentale ale activitatii IRECSON, care organizeaza cursuri de specializare pentru mai mult de 50 de profesii. Printre cursurile noastre, la care predau unii din cei mai buni practicieni ai fiecarui domeniu, sunt: Manager Resurse Umane, Expert fiscal, Manager vânzari, Manager de marketing, Formator, Manager de proiect, Specialist Relatii Publice, Expert contabil ACCA, Evaluator imobiliar.

      Colegiul de Limbi Straine IRECSON ofera cursuri de limbi straine (engleza, germana, franceza, spaniola, italiana, portugheza), special concepute pentru a veni în întâmpinarea necesitatilor lumii românesti si europene de astazi, pentru a va pregati sa intrati în competitie având la dispozitie instrumente flexibile si eficiente de comunicare. Cursurile se adreseaza însa si celor care doresc sa progreseze individual prin învatarea unei limbi straine.

BUCURESTI
Consultanta

Joburi Institutul IRECSON:

Locuri de munca Institutul IRECSON

Angajari Institutul IRECSON