Joburi Organizatia Studentilor Economisti, Cluj-Napoca



OrganizaÈ›ia StudenÈ›ilor EconomiÈ™ti a fost înfiinÈ›ată în anul 2006 de către reprezentanÈ›ii studenÈ›ilor Facultății de ȘtiinÈ›e Economice È™i Gestiunea Afacerilor, cu scopul de a reprezenta interesele comune ale acestora.

Pe parcursul celor 10 ani de activitate, organizaÈ›ia a urmărit interacÈ›iunea dintre studenÈ›i, îmbinarea ideilor È™i viziunilor, astfel încât aceÈ™tia să aibă parte de o experiență unică a vieÈ›ii studeÈ›eÈ™ti. Astfel s-au dezvoltat proiecte precum:

Business Smart School – aflându-se la cea de-a X-a ediÈ›ie, proiectul reuÈ™eÈ™te să aducă speakeri renumiÅ£i atât la nivel local, cât ÅŸi naÅ£ional precum: Magnoliu Stan, Liviu Stoleru, Geta Ungurean, Kaschek Konrad, Eusebiu BurcaÅŸ etc.

Săptămânile Studentului Economist (SSE) - evenimentele presupun conferinÈ›e pe teme economice, seminarii È™i simulări practice, standuri È™i prezentări ale unor firme È™i oportunitățile lor de internship, dar È™i prezentarea Consiliului StudenÈ›ilor È™i a principalelor organizaÈ›ii studenÈ›eÈ™ti din FSEGA.

International Student Day - o zi plină de evenimente dedicate oportunităților de studiu la nivel internaÈ›ional. Astfel facultatea noastră, în colaborare cu Centrul de Cooperări InternaÅ£ionale, prin intermediul programul ERASMUS+, vor fi invitate facultățile partenere Erasmus pentru a È›ine prezentări despre facultățile acestora.

Congresul NaÅ£ional al StudenÅ£ilor EconomiÅŸti din România (CNSER) - Trecut de prima ediÈ›ie, Congresul a adunat studenÈ›i din toată È›ara pentru a dezbate probleme de actualitate din mediul economic din România. Prima ediÈ›ie a avut loc în aprilie 2016 È™i s-a dovedit a fi un real succes. Atât cadrul optim de desfășurare a evenimentului (sediul Facultății de ȘtiinÈ›e Economice È™i Gestiunea Afacerilor), cât È™i surprizele precum: gala festivă, seara de socializare È™i pachetele tematice pentru participanÈ›i, oferă Cogresului NaÈ›ional al StudenÈ›ilor EconomiÈ™ti din România È™ansa de a fi unicul eveniment de acest gen.

Caravana FSEGA-OSE - în urma rezultatelor deosebite realizate de către organizaÈ›ie, aceasta a fost aleasă pentru a promova imaginea FSEGA în cadrul liceelor din toată Å£ara, acoperind în anul 2016: 13 judeÅ£e, 29 de oraÅŸe ÅŸi 54 de licee.

Balul Bobocilor FSEGA - este unul dintre cele mai cunoscute ÅŸi remarcate evenimente de acest gen. Balul Bobocilor de anul trecut a avut un public de peste 1700 de tineri.

Campionatul StudenÅ£ilor EconomiÅŸti – OSE încurajează competiÈ›ia, munca în echipă, determinarea, perseverenÈ›a È™i spiritul fair-play.

Proiecte caritabile de PaÈ™te È™i de Crăciun – OSE-ul vine în sprijinul unor cazuri sociale, acordând o importanță deosebită proiectelor caritabile.

OSE Cluj-Napoca are o tendință de extindere, la sfârÈ™itul anului 2015 s-a înfiinÈ›at o filială OSE la Sighetul MarmaÈ›iei.
Prin intermediul organizaÈ›iei, voluntarii OSE reuÈ™esc să îÈ›i dezvolte diverse abilități (relaÈ›ii publice, organizare evenimente, gestiune a situaÈ›iilor dificile etc.), transformând studenÅ£ii de azi în liderii de mâine.

Misiunea OSE este următoarea: ”Suntem tinerii cu idei diferite È™i aspiratii comune din FSEGA. Reprezentăm cu succes studenÈ›ii din facultate îmbunătățindu-le permament experienÈ›a de a fi student È™i oferim voluntarilor È™ansa de a evolua mereu, transformând studenÈ›ii de azi în liderii de mâine.”
Cluj Napoca
ONG

Joburi Organizatia Studentilor Economisti, Cluj-Napoca:

Organizatia Studentilor Economisti, Cluj-Napoca nu are in prezent job-uri active.
Iata cele mai noi job-uri de pe Hipo:

Locuri de munca Organizatia Studentilor Economisti, Cluj-Napoca

Angajari Organizatia Studentilor Economisti, Cluj-Napoca