Joburi Organizatia Studentilor Economisti, Cluj-Napoca



OrganizaÈ›ia StudenÈ›ilor EconomiÈ™ti a fost înfiinÈ›ată în anul 2006 de către reprezentanÈ›ii studenÈ›ilor Facultății de ȘtiinÈ›e Economice È™i Gestiunea Afacerilor, cu scopul de a reprezenta interesele comune ale acestora.

Pe parcursul celor 10 ani de activitate, organizaÈ›ia a urmărit interacÈ›iunea dintre studenÈ›i, îmbinarea ideilor È™i viziunilor, astfel încât aceÈ™tia să aibă parte de o experiență unică a vieÈ›ii studeÈ›eÈ™ti. Astfel s-au dezvoltat proiecte precum:

Business Smart School – aflându-se la cea de-a X-a ediÈ›ie, proiectul reuÈ™eÈ™te să aducă speakeri renumiÅ£i atât la nivel local, cât ÅŸi naÅ£ional precum: Magnoliu Stan, Liviu Stoleru, Geta Ungurean, Kaschek Konrad, Eusebiu BurcaÅŸ etc.

Săptămânile Studentului Economist (SSE) - evenimentele presupun conferinÈ›e pe teme economice, seminarii È™i simulări practice, standuri È™i prezentări ale unor firme È™i oportunitățile lor de internship, dar È™i prezentarea Consiliului StudenÈ›ilor È™i a principalelor organizaÈ›ii studenÈ›eÈ™ti din FSEGA.

International Student Day - o zi plină de evenimente dedicate oportunităților de studiu la nivel internaÈ›ional. Astfel facultatea noastră, în colaborare cu Centrul de Cooperări InternaÅ£ionale, prin intermediul programul ERASMUS+, vor fi invitate facultățile partenere Erasmus pentru a È›ine prezentări despre facultățile acestora.

Congresul NaÅ£ional al StudenÅ£ilor EconomiÅŸti din România (CNSER) - Trecut de prima ediÈ›ie, Congresul a adunat studenÈ›i din toată È›ara pentru a dezbate probleme de actualitate din mediul economic din România. Prima ediÈ›ie a avut loc în aprilie 2016 È™i s-a dovedit a fi un real succes. Atât cadrul optim de desfășurare a evenimentului (sediul Facultății de ȘtiinÈ›e Economice È™i Gestiunea Afacerilor), cât È™i surprizele precum: gala festivă, seara de socializare È™i pachetele tematice pentru participanÈ›i, oferă Cogresului NaÈ›ional al StudenÈ›ilor EconomiÈ™ti din România È™ansa de a fi unicul eveniment de acest gen.

Caravana FSEGA-OSE - în urma rezultatelor deosebite realizate de către organizaÈ›ie, aceasta a fost aleasă pentru a promova imaginea FSEGA în cadrul liceelor din toată Å£ara, acoperind în anul 2016: 13 judeÅ£e, 29 de oraÅŸe ÅŸi 54 de licee.

Balul Bobocilor FSEGA - este unul dintre cele mai cunoscute ÅŸi remarcate evenimente de acest gen. Balul Bobocilor de anul trecut a avut un public de peste 1700 de tineri.

Campionatul StudenÅ£ilor EconomiÅŸti – OSE încurajează competiÈ›ia, munca în echipă, determinarea, perseverenÈ›a È™i spiritul fair-play.

Proiecte caritabile de PaÈ™te È™i de Crăciun – OSE-ul vine în sprijinul unor cazuri sociale, acordând o importanță deosebită proiectelor caritabile.

OSE Cluj-Napoca are o tendință de extindere, la sfârÈ™itul anului 2015 s-a înfiinÈ›at o filială OSE la Sighetul MarmaÈ›iei.
Prin intermediul organizaÈ›iei, voluntarii OSE reuÈ™esc să îÈ›i dezvolte diverse abilități (relaÈ›ii publice, organizare evenimente, gestiune a situaÈ›iilor dificile etc.), transformând studenÅ£ii de azi în liderii de mâine.

Misiunea OSE este următoarea: ”Suntem tinerii cu idei diferite È™i aspiratii comune din FSEGA. Reprezentăm cu succes studenÈ›ii din facultate îmbunătățindu-le permament experienÈ›a de a fi student È™i oferim voluntarilor È™ansa de a evolua mereu, transformând studenÈ›ii de azi în liderii de mâine.”
Cluj Napoca
ONG

Joburi Organizatia Studentilor Economisti, Cluj-Napoca:

Organizatia Studentilor Economisti, Cluj-Napoca nu are in prezent job-uri active.
Iata cele mai noi job-uri de pe Hipo:

Sales Support

SalesConsulting

Aplica fara CV

Specialist SSM

SalesConsulting

Aplica fara CV

Client Advisor with Spanish & English - Brasov

Computer Generated Solutions Romania
Job national
Aplica fara CV

SQL DBA

SII Romania
Hybrid
Job national
Aplica fara CV

Software Engineer - Linux

SII Romania
Hybrid

Aplica fara CV

Senior Testing Engineer

SII Romania

Aplica fara CV

Senior Power BI Developer

SII Romania
Hybrid

Aplica fara CV

Locuri de munca Organizatia Studentilor Economisti, Cluj-Napoca

Angajari Organizatia Studentilor Economisti, Cluj-Napoca