Societatea a fost infiintata in anul 2003, dar pasiunea pentru produsele de brutarie dateaza din anul 1966, in prezent fiind la a patra generatie. Intregul concept CROSTA este definit prin gusturi autentice și calitatea produselor oferite. Perfecționarea continuă este unul dintre atuurile principale ale societatii. Se acorda o atentie deosebita pentru asigurarea constantei calitatii produselor.

In primii 3 ani in cadrul firmei s-a desfasurat doar activitatea de comert cu amanuntul, iar in anul 2006 a luat nastere prima brutarie, in mun. Roman, jud. Neamt, astfel societatea producandu-si propriile produse de panificatie si vanzandu-le in propriile magazine. In prezent detin produse de patiserie È™i brutărie înscrise în Registrul naÈ›ional al produselor tradiÈ›ionale. Atestatele de produse traditionale au fost obtinute pentru: plăcinte moldoveneÈ™ti – crosta, pâine neagră de casă – crosta, pâine albă de casă – crosta, specialitate cu cartofi de casă – crosta, pâinea bunicii – crosta, pâine cu secară de casă – crosta.

Activitatea s-a extins si in anul 2017, s-a autorizat laboratorul de patiserie-cofetarie in august 2019 urmat de autorizarea sectiei de productie a produselor din carne, in anul 2020.In prezent activitatea de vanzare se desfasoara in 12 locatii proprii care se afla in judetele NEAMT si IASI.
 
Roman
FMCG

Joburi Crosta:

Locuri de munca Crosta

Angajari Crosta