Bine ati venit in lumea PAB Romania

  • Excelenta in constructii din 1993.
  • Expertiza noastra vine de la experienta in constructii.

Pentru PAB România ''a construi'' reprezintă, de fapt, un parteneriat. A fi un partener bun înseamnă mai mult decât a pune beton, oÈ›el È™i sticlă împreună. Aceasta înseamnă cooperarea cu arhitecÈ›ii È™i beneficii pentru a îmbunătăți fiecare aspect al proiectelor lor. Înseamnă să adăugăm valoare acestui proces de creaÈ›ie - să creăm clădiri care durează mai mult, care sunt utilizate È™i întreÈ›inute mai eficient, clădiri care servesc mai bine celor care locuiesc È™i lucrează în interior.

În cele ce urmează veÈ›i găsi diverse aspecte ale modului în care înÈ›elegem să adăugăm valoare proiectelor dvs., precum È™i proiectelor care au avut beneficiile parteneriatului cu noi.

Filozofia PAB a rămas neschimbată de la începutul activității sale: livrarea de produse de calitate, la timp È™i în limita bugetului (indiferent de natura bunurilor sau a metodei de livrare).

Principiile de bază ale activității societății noastre sunt:

  • orientarea întregii activități către satisfacerea cerinÈ›elor clar precizate sau inerente ale clienÈ›ilor noÈ™tri prin oferirea unei game diversificate de produse È™i servicii la preÈ›uri competitive
  • tratarea cu seriozitate a fiecărei cooperări cu părÈ›ile interesate pentru a câÈ™tiga È™i menÈ›ine pieÈ›ele pentru a obÈ›ine È™i menÈ›ine o imagine excelentă care să reflecte profesionalismul, integritatea, onestitate È™i corectitudine, precum È™i relaÈ›ii optime de comunicare cu furnizorii È™i subcontractanÈ›ii, asociaÈ›iile profesionale È™i clienÈ›ii.

Principalele domenii de activitate sunt:

  • proiectarea È™i fabricarea oÈ›elului pentru diverse domenii, cum ar fi elemente structurale pentru toate tipurile de construcÈ›ii, suporturi tehnologice, elemente arhitecturale
  • general/contractant în diferite tipuri de contracte, cum ar fi proiectarea È™i construirea sau construirea contractelor în funcÈ›ie de cerinÈ›ele clientului.

PAB Romania este o companie cu capital privat cu sediul in Arad si a fost infiintata in anul 1993 de catre presedintele Ion Sandu.

Peste 550 de angajaÈ›i specializaÈ›i în diverse domenii de activitate, de la planificarea È™i autorizarea Proiectului până la execuÈ›ie.

Arad
Constructii

Joburi PAB Romania:

Locuri de munca PAB Romania

Angajari PAB Romania