Joburi Romcim a CRH Company

Soluții integrate pentru construcții durabile

Romcim face parte din Grupul CRH, principalul furnizor de soluții pentru materiale de construcții care contribuie la îmbunătățirea lumii în care trăim. Cu un număr de aproximativ 78,500 de angajați în circa 3.390 de unități operaționale prezente în 28 de țări, CRH deține poziții de lider de piață atât în America de Nord cât și în Europa. Pentru mai multe informații puteți accesa www.crh.com.

La nivel național, grupul de companii CRH din România are circa 2.500 de angajați, deținând peste 50 de unități, administrate prin companiile: Romcim, Elpreco, Ferrobeton, Bauelemente, Sapphire și TehnoWorld.

Soluțiile grupului de companii Romcim pentru industria construcțiilor includ agregate, ciment, beton, elemente prefabricate, sisteme de zidărie și amenajare exterioară, producție de combustibili alternativi și soluții pentru rețele de infrastructură de apă și alte tipuri de utilități.

Expertiza tehnică a echipelor interne, tehnologiile utilizate, soluțiile inovatoare și abordarea pro-activă susțin poziționarea noastră de a oferi soluții integrate și personalizate pentru proiecte strategice de infrastructură, pentru segmentul non-rezidențial și cel rezidențial, contribuind astfel la progresul comunităților în care activăm.

Angajament, progres, împreună și încredere sunt valorile  pe care le manifestăm în activitatea noastră de zi cu zi. Împreună construim lumea în care trăim.

Locatii propuse conform unitătilor operate în prezent: București, Ploiești, Constanța, Cluj, Medgidia, Hoghiz/Brașov, Târgu-Jiu, Craiova, Dâmbovița, Prahova, Giurgiu, Alba, Hunedoara, Brăila, Timiș, Gorj, Dolj, Bihor, Sibiu.





 

Link-uri către site-urile companiilor și pagini de social media :

www.romcim.ro, www.elpreco.ro, www.ferrobeton.ro, www.baulemente.ro, www.sapphire-energy.ro, www.tehnoworld.ro

 

Brasov, BUCURESTI, Cluj Napoca, Strainatate
Constructii

Joburi Romcim a CRH Company :

Analist procesare comenzi

Romcim a CRH Company
Hybrid
BUCURESTI,

Laborant constructii Glina

Romcim a CRH Company
BUCURESTI, Ilfov,

Locuri de munca Romcim a CRH Company

Angajari Romcim a CRH Company