Joburi Răzvan Bârsan + Partners

Răzvan Bârsan + Partners este o firmă de arhitectură, lider la nivel mondial cu sediul în București, România. Grupul nostru de arhitecți, designeri de interior și manageri de proiect pun accent pe inovație și crearea de valoare în căutarea de a face orașe mai bune. Suntem specializați în proiectarea de proiecte care inspiră. De la concept la execuție, excelăm în servicii de arhitectură, inclusiv planificare, B.I.M., modelare 3D, randare și vizualizare.

Istoria firmei noastre de arhitectură începe acum douăzeci de ani, fiind creionată de către arhitectul Răzvan Bârsan, care a modelat și transformat compania în ceea ce este astăzi. Imediat de la început, RBP s-a plasat printre tipurile de companii care se angajează în arhitectura progresivă. Astăzi, suntem cunoscuți pentru curajul nostru de a contesta normele, creând spații care sfidează convențiile.

 

Filozofia noastră se concentrează pe furnizarea de servicii de arhitectură și design care sunt inovatoare și durabile, depășind limitele tradiționale pentru a uni comunitățile. Fiecare proiect reflectă angajamentul nostru de a înțelege nevoile clienților și contextele sociale, de a potența ambițiile clienților noștri și de a crea experiențe memorabile.

 

Ne propunem să creăm spații durabile care să îmbrățișeze impactul asupra mediului și platformele sociale și economice, poziționându-ne ca pionieri ai schimbării pozitive. Succesul depinde de alinierea ideilor, colaborare, comunicare și energie în cadrul echipei noastre.

 

Privind înainte, ne imaginăm un viitor în care arhitectura îmbină arta, funcționalitatea și conștiința de mediu, depășind granițele prin colaborare și inovație.

 

La Răzvan Bârsan + Partners, vă invităm să faceți parte dintr-o comunitate în care arhitectura este o chemare – un angajament de a crea spații care inspiră, înalță și modelează lumea. Haide să conturăm împreună spațiile viitorului!

BUCURESTI
Constructii

Joburi Răzvan Bârsan + Partners :

ARHITECT SENIOR

Răzvan Bârsan + Partners
2000 - 3000 EUR NET / luna
BUCURESTI,
Aplica fara CV

Locuri de munca Răzvan Bârsan + Partners

Angajari Răzvan Bârsan + Partners