Joburi BCR Asigurări de Viață Vienna Insurance Group

BCR Asigurări de Viață Vienna Insurance Group este o companie membră a Vienna Insurance Group, lider pe piața asigurărilor în Europa Centrală și de Est. A fost înființată în anul 2005 ca subsidiară a BCR și apoi preluată, în 2008, de Vienna Insurance Group (VIG), care a devenit acționar majoritar al companiei. Începând cu anul 2009, compania a devenit liderul pieței de bancassurance și ocupă poziția secundă în piața asigurărilor de viață din România. Orientarea spre client, adaptarea permanentă la schimbările pieței, inovația, precum și parteneriatul excelent cu BCR se reflectă în calitatea produselor de asigurare lansate în rețeaua bancară, în calitatea și diversitatea portofoliului și nu în ultimul rând, în rezultatele companiei și recunoașterea de care aceasta se bucură pe piața asigurărilor din România.
Compania se poziționează în avangarda transformării sectorului de asigurări de viață, prin extinderea rețelei proprii de distribuție la nivel național și are în vedere tranformarea percepției despre asigurările de viață, precum și creșterea nivelului de informare financiară și conștientizare a riscurilor, demonstrând că produsele de asigurare pot fi nu doar un instrument financiar, ci un partener de încredere în construirea unui viitor mai sigur și protejat. 
Misiunea noastră este de a fi partenerul de încredere care protejează valorile și momentele importante ale vieții pentru fiecare dintre noi. 
Cu încredere, integritate, inovație și implicare socială, ne dorim să aducem asigurările de viață aproape de toți românii, indiferent de zona în care locuiesc sau complexitatea nevoilor lor de protecție, oferindu-le siguranța și liniștea de care au nevoie în fiecare aspect al vieții lor: Protejăm valori, Construim împreună Viitorul.
 
BUCURESTI, Cluj Napoca, Constanta
Bancar-Servicii financiare

Joburi BCR Asigurări de Viață Vienna Insurance Group:

Consultant Asigurari de Viata

BCR Asigurări de Viață Vienna Insurance Group
Remote
BUCURESTI, Cluj Napoca, Constanta, Job national

Manager Agentie

BCR Asigurări de Viață Vienna Insurance Group
Remote
BUCURESTI, Job national

Locuri de munca BCR Asigurări de Viață Vienna Insurance Group

Angajari BCR Asigurări de Viață Vienna Insurance Group